Autorul unui accident rutier produs săptămâna trecută a fost identificat de poliţişti!

Autorul unui accident rutier produs săptămâna trecută a fost identificat de poliţişti!
Şoferul botoşănean, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, s-a bazat pe faptul ca victima, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu va putea oferi indicii cu privire la producerea accidentului rutier. 
 
În dimineaţa zilei de 18 iunie 2011, în jurul orei 6.50, pe marginea unui drum sătesc din apropierea localităţii Suharău, comuna Suharău, judeţul Botoşani, a fost găsit în poziţia culcat pe sol M. Mircea, de 52 de ani, din aceeaşi localitate, care prezenta leziuni în zona membrului inferior drept.

Bărbatul a afirmat că în seara de 17 iunie 2011, în jurul orei 22.00, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe partea stîngă a drumului sătesc, a fost accidentat de către un autoturism care a părăsit locul evenimentului.

Examinarea medico-legală provizorie a confirmat ipoteza unui accident de circulaţie.

Primele verificări efectuate de poliţişti au stabilit că autovehiculul implicat în accident face parte din categoria autoturismelor, posibil marca Dacia Logan.

"Extinderea cercetărilor a condus la identificarea autorului faptei în persoana lui D. Mirel-Silviu, de 25 de ani, din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, care, în seara zilei de 17.06.2011, în jurul orei 23.00, în timp ce conducea autoturismul marca Vauxhall Astra, înmatriculat în Marea Britanie, pe DC 82 B, l-a accidentat grav pe M. Mircea, după care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. S-a stabilit de asemenea că, la momentul producerii accidentului, victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi se deplasa sinuos pe partea stângă a carosabilului", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
169

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...