Autoritățile locale la un an de Uvertura Mall: “La Mall-ul din Botoșani vin și sucevenii”

  La aniversarea unui an de la deschiderea Uvertura Mall au fost prezenți și prefectul Costică Macaleți, viceprimarul Cosmin Andrei și vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu.

 Aceștia au ținut să felicite investitorul pentru afacerea dezvoltată la Botoșani, iar din discursurile lor nu a lipsit remarca că la Mall-ul din Botoșani vin și cei din Suceava sau chiar din Piatra Neamț.    

 “Uvertura Mall a schimbat fața orașului, de dezvoltarea acestui ansamblu depinde foarte mult și dezvoltarea orașului, aici unde se desfac produse din zonă plus magazine de renume. Să vă spun ceva ce se vorbește prin târg: sucevenii vin la noi la film, la Botoșani, de la Piatra Neamț la fel vin la noi, ceea ce e un lucru bun. Vreau să felicit la acestă aniversare conducerea Uvertura Mall și să le urez mult succes în continuare", a pus prefectul Costică Macaleți.

Atât vicepreședintele CJ, cât și viceprimarul Cosmin Andrei, au vorbit despre obiectivele pe care cele două instituții le-au deschis în complexul comercial.

“Este o sărbătoare atât pentru reprezentanții Uvertura Mall, care oferă de un an de zile o alternativă modernă de petrecere a timpului liber, cât și pentru toți botoșănenii care, în sfârșit, beneficiază de un centru comercial modern. Pentru Botoșani este un câștig enorm din punct de vedere economic, Uvertura Mall devenind un punct de atracție și pentru locuitorii județului vecin, Suceava. Și Consiliul Județean Botoșani este parte din acest proiect prin deschiderea pieței agroalimentare de la demisol care reprezintă o variantă modernă de a-ți face cumpărăturile", a spus în discursul său Gheorghe Sorescu.

“După 12 luni avem un nou prilej de a felicita și încuraja investitorul și partenerii săi nu doar pentru că au avut îndreazneala de a venit pe piață cu un concept nou pentru oraș, ci mai ales pentru că s-au dezvoltat ca afacere în aceste vremuri economice încă tulburi. Valoaraea adăugată a uvertura Mall s-a făcut simțită prin numărul mare de vizitatori și clienți de-a lungul acestei perioade, prin evenimentele găzduite și parteneriatele încheiate cu diverse entități, prinre care și instituția primarului, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor", a fost mesajul viceprimarului Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Studenții vor avea reducere de 90% la călătoria cu trenul și în acest an universitar!

astăzi, 14:14

În contextul începerii anului universitar 2024 - 2025, CFR Călători reamintește că studenții în vârstă de până la 30 de ani, înscriși într-o formă de...

Tomberoane incendiate în miez de noapte, o botoșăneancă a fost dusă la Psihiatrie! (Foto)

astăzi, 13:53

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la platforma de colectare a deșeurilor din zona TEX, din municipiul Botoșani, o persoană de sex feminin, folosind o brichetă, a dat foc la deșe...

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani rămâne închis, ce spune primarul Cosmin Andrei!

astăzi, 13:39

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani este, în continuare, închis. Clădirea nu poate fi preluată încă de municipalitate pentru a fi dată în folosință din ca...