Autoritatile din Mihaileni vor sa reuneasca sub acelasi acoperis doi minori, impreuna cu copilul lor!

O poveste cu doi copii care au adus pe lume un alt copil a creat numeroase controverse in Mihaileni, comunitatea incercand acum sa uneasca mica familie sub acelasi acoperis.

Fata are 16 ani si a nascut in urma cu cateva zile. Minora a venit anul trecut in Mihaileni, comuna natala a mamei ei, impreuna cu alti cinci frati, dupa ce parintii sai au divortat, copiii locuind acum doar cu mama.

Minora, care a ramas insarcinata la mijlocul anului trecut, a hotarat sa pastreze sarcina, cazul fiind preluat si monitorizat de asistentul comunitar din Mihaileni, cu sprijinul si implicarea primarului, care este de profesie medic.

Pentru ca ancheta sociala a scos la iveala faptul ca tatal copilului este tot minor, reprezentantii statului incearca sa ii convinga pe cei din familia baiatului ca tanara familie trebuie sa locuiasca impreuna.

Solutia ramasa, in cazul in care cei trei, parinti si copil, toti minori, nu se vor reuni sub acelasi acoperis, ar insemna pentru tanara mamica un trai dificil.

Primaria le va pune la dispozitie o camera, in care ar urma sa se adaposteasca mama-minora cu copilul ei, dar si mama, alaturi de cei cinci frati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...