Autoritatile botosanene se lupta sa ii aduca pe parintii Carolinei Caia la Botosani!

Autoritatile botosanene se lupta sa ii aduca pe parintii Carolinei Caia la Botosani!

Traian Caia, tatal lui Marius: Durere fara margini!

Cu doar o zi inainte de inmormantarea lui Marius si a Carolinei Caia, parintii tinerei nu au ajuns inca in Romania!

Autoritatile botosanene promit insa ca vor face tot posibilul sa aduca la Botosani, din Republica Moldova, familia Husman, pentru a-si conduce fata pe ultimul drum.

Senatorul PD-L Dan Humelnicu a spus ca va face demersuri si la ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, pentru a-i aduce in timp util pe parintii tinerei de 28 de ani. Din acest motiv, inmormantarea a fost programata pentru ziua de sambata, la Cimitirul Pacea.

Dan Humelnicu a spus ca, daca va fi nevoie, va ajunge si la Cristian Diaconescu. Stiu ca este vorba despre patru persoane care ar trebui sa ajunga la inmormantare, a declarat Mihai Stefan, apropiat al lui Dan Humelnicu.

Mai mult decat atat, Mihai Stefan spune ca va face demersuri pe langa Protopopiatul Botosani ca cei doi tineri sa aiba parte de o slujba normala de inmormantare.

Marius a fost coleg de scoala cu baiatul meu si la Conservator cu fata mea. Nu am cum sa nu ma implic, cand stiu prin ce problema trece tatal baiatului. Au datorii de aproape 20.000 de lei, mai spune Mihai Stefan.

Colegii de partid ai lui Traian Caia, tatal lui Marius, vor face si ei o cheta pentru a ajuta familia greu incercata.

Am stabilit impreuna cu cativa colegi din partid sa strangem cate o suma de bani. Incercam si noi sa il ajutam pe Traian asa cum putem a precizat Dumitru Codreanu, presedintele PRM Botosani.

 

Traian Caia: Ei trebuiau sa vina la inmormantarea mea, nu eu la ei!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Clarificări importante aduse de APIA pentru fermieri cu privire la monitorizarea proiectelor

astăzi, 16:22
33

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare (“checks by monitoring”)...

Doi meșteri populari din Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii la Gala Tezaure Umane Vii (fotogalerie)

astăzi, 15:40
67

Doi dintre meșterii populari ai județului Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii în cadrul evenimentului „Gala Tezaure Umane Vii”.Este vorba despre Ileana Țî...

Instructori auto amendați de polițiștii botoșăneni

astăzi, 15:27
137

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a traseelor stabilite de către poliția rutieră, ...