Autocar plin cu tigari de contrabanda! FOTO

Autocar plin cu tigari de contrabanda! FOTO
In urma unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, a fost depistat un cetatean, care a incercat sa introduca in Romania, ascunse intr-un autocar, peste 267.000 tigarete de contrabanda, cu timbru de acciza R. Moldova.

In data de 14 mai a.c., s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Alexandru P., cu dubla cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 41 de ani, conducand un autocar ce efectueaza curse regulate pe relatia Chisinau – Praga.

Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit in urma caruia, a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in locasuri special amenajate in aripile fata si spate ale autocarului, precum si in podeaua acestuia, cantitatea de 267.000 tigarete marca Red&White, cu timbru de acciza R. Moldova, in valoare de peste 30.000 euro.





Lucratorii vamali au dispus ridicarea tigarilor in vederea confiscarii si sanctionarea barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pasagerii din autocar au fost preluati de un alt autocar pus la dispozitie de firma transportatoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
21

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
49

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
697

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...