Aur și bronz botoșănean la Balcaniada din Serbia la Taekwondo WTF - FOTO

Aur și bronz botoșănean la Balcaniada din Serbia la Taekwondo WTF - FOTO
CS Real Taekwondo Team Botoșani, reprezentat prin antrenor Nicolae Pasniciuc și un grup de 5 sportivi, respectiv Claudia Leahu, Andrei Vamanu, Darius Șocarici, Andy Eduard Radiș și Bianca Marin, a participat în perioada 04-06 decembrie 2015, în Serbia, la Zrenjanin unde a fost organizată ce-a de-a XVII-a ediție a Campionatul Balcanic la Taekwondo WTF“.

Sportivii au întregit Lotul Național al Federației Române de Taekwondo WTF, lot format din 40 de sportivi de la cele mai bune cluburi din țară.

Au participat la această competiție peste 550 de sportivi din 9 țări, Serbia, Bulgaria, România, Macedonia, Turcia, Bosnia Herțegovina, Albania, Slovenia, Muntenegru. A fost o competiție acerbă, cu sportivi care au obținut rezultate la Olimpiada de profil din anul 2014.

Datorită unei bune prestații, sportiva Bianca Marin a obținut medalia de aur și sportivul Darius Șocarici a obținut medalia de broz. Ceilalți sportivi au avut o evoluție foarte bună dar s-au întânit în semifinale cu câștigătorii categoriilor respective. Participarea la acest eveniment a fost sprijinită de Consiliul Județean Botoșani prin Proiectul de finanțare Promovarea Județului Botoșani – Talent sportiv prin Taekwondo WTF – Sport Olimpic“.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
127

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...