Audi A4 căutat în Italia, depistat la Botoşani!

Audi A4 căutat în Italia, depistat la Botoşani!
Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au întocmit dosar penal unui cetăţean român care a  fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Italia, ce figura ca fiind bun căutat în vederea confiscării.

În data de 20 martie a.c., în jurul orei 16.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoşani, acționând în baza unei informații, a depistat în localitatea Botoşani un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Marinică N., de 56 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii Poliţiei de Frontieră au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, declarat de autorităţile italiene.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru savîrşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Autoturismul marca Audi A4, an fabricatie 2008, în valoare de 66.450 lei a fost indisponibilizat la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
241

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
221

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
318

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...