Au vrut sa ajunga la o ruda in Saveni, insa graba era sa ii coste viata!

Au vrut sa ajunga la o ruda in Saveni, insa graba era sa ii coste viata!
Neatentia la volan, distractia si neglijenta ar fi putut sa aiba urmari mult mai grave pentru nemtenii care au pus ieri, in pericol, nu numai viata lor, dar si a celorlalti participant la trafic.

Patru persoane din Targu Neamt, aflate intr-un autoturism marca Dacia Papuc, se indreptau ieri la amiaza dinspre Ungureni spre Saveni. Inainte de intrarea in oras, soferul Daciei, Costel T., de 43 de ani, din Tirgu Neamt, a intrat in depasirea unei combine care circula pe acelasi sens de mers, fara insa sa se asigure indeajuns.

"Noi radeam cu totii in spate si nu eram atenti la drum. Am vazut insa ca, deodata, soferul incearca sa depaseasca o combina care avea discurile foarte mari. A intrat pe contrasens si apoi nu mai stiu nimic", a povestit Andreea C., de 21 de ani.

Tanara a suferit un traumatism cranio-facial si o fractura la nivelul gambei drepte, fiind insa in afara oricarui pericol. Grav ranita a fost insa sotia soferului care circula regulamentar de pe contrasens, intr-un autoturism marca Audi. Soferul, Ioan P., de 57 de ani, din Avrameni, a scapat cu o zgarietura.

"Pacienta a suferit un politraumatism prin accident rutier cu leziuni traumatice la cap, gat si spate", a precizat Constantin Andone, medic de garda in cadrul SJA Botosani.

Patru ambulante au ajuns la locul producerii accidentului, medicii preluand cinci victime, cu leziuni la membre sau la cap. Politia Rutiera a inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Ambii soferi au fost testati alcoolscopic, rezultatele fiind hegative.

"Fata de conducatorul autoturismului marca Dacia se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de pozitia procesuala a victimelor si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce le-au fost produse", a precizat subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
269

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
46

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
396

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...