Au trecut pe langa moarte!

Au trecut pe langa moarte!
Mai multe masini au fost implicate, astazi, intr-un accident spectaculos petrecut pe soseaua dintre Botosani si Suceava, la iesirea din Brehuiesti. Un autoturism marca Seat Ibiza, in care se aflau doi barbati, se indrepta spre Suceava.

Dupa ce a trecut de prima curba la dreapta, masina s-a izbit puternic in spatele unui camion care circula pe acelasi sens de mers. Martorii spun ca autoturismul care circula cu viteza nu a mai putut fi oprit la timp din cauza asfaltului umed. Camionul a franat brusc, probabil din cauza unei masini din fata.

Din roata stanga spate a camionului, autoturismul de mici dimensiuni a fost pur si simplu aruncat ca o minge pe contrasens, a povestit unul dintre soferii implicati in trafic.

Ghinionul a facut ca de pe contrasens sa vina in acel moment o Dacia Papuc. Desi soferul Daciei a incercat sa evite impactul, tragand puternic dreapta de volan, cele doua masini s-au ciocnit frontal cu o violenta deosebita, Dacia fiind aruncata intr-un sant de pe marginea drumului. Chiar daca impactul a fost extrem de dur, singurul care a avut nevoie de ingrijiri medicale a fost pasagerul din dreapta Seatului.

Romica V., de 31 de ani, din Botosani, a fost transportat cu o ambulanta la Unitatea de Primire a Urgentelor. „Pacientul acuza dureri la piept si prezenta un traumatism de coloana cervicala si mai multe escoriatii pe maini. Era stabil, insa in stare de soc”, a precizat Mihaela Caraman, asistent principal in cadrul SJA Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
17

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
203

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
352

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...