Au țepuit statul cu aproape 80.000 lei!

Au țepuit statul cu aproape 80.000 lei!
Patru agenți economici din Botoșani s-au ales cu sesizări penale în urma unui control al comisarilor Gărzii Financiare, prejudiciul cauzat de aceștia bugetului de stat fiind de 77.000 de lei.

Un agent economic care se ocupă cu transporturi de mărfuri a reșinut dar nu a vărsat la bugetul de stat, în termen de 30 de zile, de la scadență, sume ce reprezintă impozite și contribuții cu reținere la sursă, rezultând un prejudiciu în valoare de 13.854 de lei.

La fel a procedat și un agent economic care are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, cauzând bugetului de stat un prejudiciu de 10.976 de lei, iar un alt agent economic, cu același obiect de activitate, a prejudiciat bugetul statului cu 21.635 de lei.

La aceeași metodă a recurs și un agent economic care se ocupă cu fabricarea elementelor de dulgherie și tâmplărie, prin neplata obligațiilor către stat prejudiciind bugetul statului cu suma de 31.316 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
60

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
322

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
472

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...