Au stralucit si in Capitala!

Au stralucit si in Capitala!

 Octavian Costin  

Trupa de teatru a Colegiului National Mihai Eminescu Botosani va juca in deschiderea Festivalului FestCo in 2010!

Membrii Atelierului de Teatru au aceasta posibilitate dupa ce au castigat marele premiu la Festivalul Jos Palaria, organizat la Teatrul de Comedie Bucuresti.

"Ne-am intors de la un festival de la Bucuresti, Jos Palaria, e un festival organizat la Teatrul de comedie. E foarte important, intrucat e facut si sustinut de George Mihaita. Premiul obtinut la acest festival ne da posibilitatea sa jucam in deschidere la FestCo 2010, care e unul dintre marile festivaluri de teatru pentru profesionisti", a spus Octavian Costin, membru al Atelierului de Teatru.

La Bucuresti, trupa de teatru, coordonata de Lenus Teodora Moraru si Gelu Rasca, a prezentat spectacolul Scoala lui Gufi, dupa Matei Visniec.

O experienta la fel de placuta pentru talentatii liceeni a fost Festivalul Amfiteatru, care le-a adus sase premii, intre care Trofeul festivalului, Premiul pentru cea mai buna interpretare intr-un rol masculin – Octavian Costin, Premiul pentru cea mai buna interpretare intr-un rol feminin – Catalina Lavric.

"Amfiteatru a fost o experienta foarte frumoasa pentru noi, fiind si prima editie. A fost si o atmosfera aparte. Noi in acest festival de teatru, care tocmai s-a incheiat, am castigat sase premii, pentru cel mai bun actor in rol principal, cea mai puna actrita in rol principal, cea mai buna coregrafie, premiul special, marele premiu", a adaugat Octavian Costin.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
325

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
343

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
209

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...