Au scapat ca prin minune!

Au scapat ca prin minune!
Tamponare intre doua Dacii! O manevra gresita a unui tanar de 20 de ani s-ar fi putut sfarsi tragic, mai ales ca in una dintre masinile implicate in evenimentul rutier petrecut marti dupa-amiaza era si un copil mic.

Aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Solenza, A.T., din Botosani, in varsta de 20 de ani, se indrepta spre Vorona, in masina fiind si un prieten al soferului.

In fata lui, un autoturism Dacia 1310, condusa de N.A., din Oraseni Vale, a oprit la intersectia de drumuri care ducea spre Oraseni Vale. Inainte de a apuca sa efectueze virajul, Dacia Solenza l-a izbit puternic din spate.

Impactul a fost extrem de puternic! Dacia Solenza a continuat drumul, s-a izbit intr-un parapet de beton, dupa care s-a dat peste cap.

"M-am asigurat, m-am uitat in oglinzi si nu am vazut nimic. Nu stiu de unde a aparut, m-am trezit cu depasire prin dreapta si m-a lovit in momentul in care incercam sa virez dreapta", a spus soferul de pe Dacia 1310.

Sotia si copilul soferului din Oraseni Vale, aflati in masina, au primit ingrijiri medicale. Copilul a scapat cu bine, dar mama sa a suferit un traumatism abdominal.

Soferul de 20 de ani s-a ales cu un traumatism cranio-facial, insa ambele victime au refuzat sa fie transportate la spital.

Dacia Solenza a fost facuta praf, in timp ce celalalt autoturism a fost avariat in proportie de 40%.

MAI MULTE FOTOGRAFII AICI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
101

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
62

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
67

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...