Au scapat ca prin minune!

Au scapat ca prin minune!
Doi tineri au fost raniti, dar au scapat cu viata, dupa ce masina de teren in care se aflau s-a dat de mai multe ori peste cap, intr-o curba periculoasa, la intrarea in Braiesti.

Autoturismul Opel Frontera era condus de Bogdan Samson, de 20 de ani, din Botosani, si se indrepta spre Botosani, dinspre Dorohoi, in masina aflandu-se si Catalin Posteuca, de 22 de ani, si Beatrice D., de 16 ani.

Pentru ca soferul a a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a izbit de un mal de pamant de pe marginea drumului. In urma impactului, masina de teren s-a rostogolit si a aterizat pe cupola. Cei trei au iesit cu greu dintre fiarele contorsionate ale masinii.

"Nu aveam viteza, dar dupa curba am simtit cum mi s-a rupt un arc si atunci m-a balansat si m-a dat peste cap", a spus soferul masinii.

Imediat au ajuns la locul producerii evenimentului rutier echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta, Politiei si un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dorohoi.

Ranitii, fata de 16 ani si tanarul de 22 de ani, pasageri in autoturism, au fost transportati de ambulanta la Spitalul Judetean Botosani, cu leziuni la nivelul coloanei dorso-lombare si la nivelul membrelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
54

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
18

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
79

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...