Au reinceput lucrarile pe "drumul mortii" Botosani - Suceava - GALERIE FOTO

Lucrarile pe drumul national Botosani - Suceava au reinceput, luni dimineata. Angajatii firmei UMB Spedition au adus utilajele la balastiera aflata la granita dintre cele doua judete si au inceput sa puna indicatoarele catre municipiul Botosani.

De lucrarile de reabilitare a drumului dintre municipiile Suceava şi Botoşani se ocupă  UMB Spedition, care a câştigat licitaţia organizată, în 2012, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Valoarea contractului este de aproape 68 de milioane de lei pentru modernizarea a 39 de kilometri de drum naţional. Vor fi reabilitate 12 poduri şi construite 29 de noi podeţe urmând a fi amenajate şapte staţii de autobuz şi vor fi făcute 31 de parcări adiacente.

Lucrările de modernizare a drumului Suceava – Botoşani au început în toamna anului trecut, la Baisa, în prezenţa premierului Victor Ponta şi a mai multor oficiali din cele două judeţe, iar la acea dată firma constructoare a adus la faţa locului sute de muncitori şi circa o sută de utilaje, însă după câteva zile şantierul a fost abandonat.

Drumul national Botosani - Suceava este cunoscut ca "drumul mortii", din cauza numeroaselor accidente mortale care s-au petrecut in ultimii ani.

In urma cu cateva zile, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, Ovidiu Laicu, a declarat ca daca nu vor fi intampinate probleme, investita va fi finalizata la finalul acestui an.























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O artistă din Botoșani câștigă „Palma d’Oro” pentru arte vizuale în Italia! (Foto)

astăzi, 09:54

Camelia Pădureț, pictoriță originară din Botoșani, care trăiește și lucrează de mulți ani în Cefalù, Sicilia, a fost distinsă cu Premiul „Palma d’Oro” pentru...

Botoșani: Codul Galben de ploi, prelungit de meteorologi până marți dimineață!

astăzi, 09:36

Atenționarea este valabilă din această dimineață, de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră. Aceasta se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ și inten...

Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

astăzi, 08:40

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact...