Au pus foc la Cactus pentru ca s-au suparat pe Vita de vie!

Au pus foc la Cactus pentru ca s-au suparat pe Vita de vie!
Suparati ca nu au fost lasati langa idolii lor! Cei doi suspecti pentru producerea incendiului de la Cactus s-au suparat dupa ce Adrian Despot, solistul trupei Vita de vie, le-a cerut angajatilor localului sa ii disciplineze pe doi dintre consumatori.

Membrii trupei Vita de vie au ajuns in Botosani cu ocazia Zilelor Orasului Saveni, unde au sustinut un concert duminica seara. Dupa ce au fost cazati la Hotelul Rapsodia, Adrian Despot si colegii sai au iesit in oras, alegand terasa Cactus pentru a lua masa.

Cei doi botosaneni s-au apropiat, cerandu-le artistilor cate un autograf, dupa care i-au rugat sa se fotografieze impreuna. Membrii formatiei au raspuns cu amabilitate, insa, apoi, botosanenii nu s-au intors la locurilor lor, ci au preferat sa bea o bere chiar in apropiere, la o masa alturata, urmarind fiecare miscare a artistilor.

Dupa aproximativ 15 minute, vizibil stingheriti de atitudinea celor doi, Adrian Despot i-a rugat pe reprezentantii localului sa ii pofteasca pe domni afara sau la alta masa. Pentru ca erau deja in stare de ebrietate, cei doi au fost trimisi acasa. Nu s-au impacat cu ideea, astfel ca scandalagiii s-au intors dupa numai jumatate de ora, cand au pus si focul.

Politia a ajuns imediat la fata locului. Unul dintre piromani a fugit printre blocuri, insa a fost prins dupa cateva sute de metri. Crezand ca va scapa mai usor, botosaneanul a simulat o criza, astfel incat oamenii legii au fost nevoiti sa cheme salvarea. La spital, insa, medicii l-au convins repede sa renunte.

La Politie, se pare ca el si-a recunoscut fapta. Pagubele estimate sunt de aproape 2 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Ziua Națională a României", sărbătorită ”acolo unde se agață harta în cui”

astăzi, 21:58
152

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de dărăbăneni, doar că ploaia rece și vremea mohorâtă au făcut ca numărul participanților la manifestări să fie mult sub a...

Tragerea la sorți EURO 2024. România a scăpat de Germania, Anglia și Spania

astăzi, 20:26
470

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European din GermaniaNaționala pregătită de Edi Iordănescu s-a aflat în urna a doua, după ce echipa noastră a bătut Elveția cu...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor în domeniul silvic

astăzi, 19:26
94

La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul celor din cadrul subunităților au acționat pentru prevenirea combaterea faptelor ilegale în do...