Au pus foc la Cactus pentru ca s-au suparat pe Vita de vie!

Au pus foc la Cactus pentru ca s-au suparat pe Vita de vie!
Suparati ca nu au fost lasati langa idolii lor! Cei doi suspecti pentru producerea incendiului de la Cactus s-au suparat dupa ce Adrian Despot, solistul trupei Vita de vie, le-a cerut angajatilor localului sa ii disciplineze pe doi dintre consumatori.

Membrii trupei Vita de vie au ajuns in Botosani cu ocazia Zilelor Orasului Saveni, unde au sustinut un concert duminica seara. Dupa ce au fost cazati la Hotelul Rapsodia, Adrian Despot si colegii sai au iesit in oras, alegand terasa Cactus pentru a lua masa.

Cei doi botosaneni s-au apropiat, cerandu-le artistilor cate un autograf, dupa care i-au rugat sa se fotografieze impreuna. Membrii formatiei au raspuns cu amabilitate, insa, apoi, botosanenii nu s-au intors la locurilor lor, ci au preferat sa bea o bere chiar in apropiere, la o masa alturata, urmarind fiecare miscare a artistilor.

Dupa aproximativ 15 minute, vizibil stingheriti de atitudinea celor doi, Adrian Despot i-a rugat pe reprezentantii localului sa ii pofteasca pe domni afara sau la alta masa. Pentru ca erau deja in stare de ebrietate, cei doi au fost trimisi acasa. Nu s-au impacat cu ideea, astfel ca scandalagiii s-au intors dupa numai jumatate de ora, cand au pus si focul.

Politia a ajuns imediat la fata locului. Unul dintre piromani a fugit printre blocuri, insa a fost prins dupa cateva sute de metri. Crezand ca va scapa mai usor, botosaneanul a simulat o criza, astfel incat oamenii legii au fost nevoiti sa cheme salvarea. La spital, insa, medicii l-au convins repede sa renunte.

La Politie, se pare ca el si-a recunoscut fapta. Pagubele estimate sunt de aproape 2 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
253

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
152

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
227

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...