Au nimerit intr-un stalp in loc sa ajunga la manastire

Au nimerit intr-un stalp in loc sa ajunga la manastire
O familie de botosaneni a fost implicata intr-un grav accident, la intrarea in municipiul Pascani, judetul Iasi. Trei minori au ajuns la Spitalul Municipal cu mai multe contuzii dupa ce masina in care se aflau s-a izbit frontal intr-un stalp de la reteaua electrica. Incidentul a avut loc ieri dimineata, in jurul orei 06.00.

La volanul Fordului se afla Tatiana Timec, din judetul Botosani, comuna Cristesti. Aceasta, impreuna cu sotul sau, Vasile, trei copii, cu varste intre 10 - 11 ani, si soacra Veronica, se deplasau spre Targu Neamt cu scopul de a merge la o manastire sa se spovedeasca.

La curba din apropierea zonei Fantanele, la intrare in Pascani, femeia a intrat cu viteza, iar la un viraj spre dreapta a pierdut controlul volanului, intrand cu masina in sant. Incercand sa revina pe partea carosabila, soferita nu a mai franat si s-a izbit cu masina frontal intr-un stalp. Spre norocul pasagerilor, acestia au scapat doar cu cateva contuzii.

"La volanul masinii se afla sotia mea. A intrat cu viteza in curba si nu a mai apucat sa apese pedala de frana, sa incetineasca si sa faca la dreapta. Masina a iesit de pe sosea in sant. Cand a intrat in sant, a tras dreapta de volan sa intre inapoi pe sosea, dar a lovit stalpul de beton. Nu a mai avut ce sa faca. Noi suntem bine, dar copiii au fost dusi cu ambulanta la spital", a declarat Vasile Timec.

"Am vrut sa mergem la manastire la Neamt sa ne spovedim si mai ales sa spovedim copiii. Toti trei au postit si nu s-au infruptat tot postul. Dar uite ce s-a intamplat. Si mi-a spus sotul sa nu ma duc, dar am zis ca merg ca sa ma spovedesc si eu. Copiii se afla la spital acum", a precizat si Veronica Tatiana, bunica copiilor.

"Accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezii regulamentare la curba de la intrare in Pascani, din zona Fantanele. Femeia care se afla la volanul masinii nu cred ca avea experienta in trafic. Sotul acesteia consumase alcool si isi lasase sotia sa conduca. Femeia nu consumase alcool", au precizat agentii rutieri prezenti la fata locului.

Cadrele medicale de la Spitalul Municipal Pascani, unde au fost transportati mama si copiii, au explicat ca cel mai mult de suferit a avut baietelul, acesta prezentand contuzii la nivelul capului si mai multe plagi pe corp.

"Nu este grav. Sunt doar cateva plagi si contuzii. Medicii urgentisti au acordat asistenta baietelului care a avut mai mult de suferit si celor doua fetite", a declarat dr. Corneliu Mihailescu, scrie Buna Ziua Iasi.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
13

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
23

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
272

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...