Au lasat catedra pentru o slujba in strainatate!

25 de cadre didactice au depus la inceputul acestui an scolar cereri la Inspectoratul Scolar Judetean pentru concediu fara plata, pe o perioada de un an de zile.

Desi in majoritatea cererilor sunt invocate motive de natura personala, in realitate persoanele in cauza au ales sa renunte pentru o vremea la catedra si sa plece la munca in straintate, in speranta unui trai mai bun.

Alte sase cadre didactice au parasit de tot sistemul, dandu-si demisia.

Reprezentantii ISJ sustin ca persoanele care au demisionat au mai fost plecate la munca in straintatate, fiind o perioada in concediu fara plata, insa si-au dat seama ca veniturile pe care le castiga peste hotare sunt mult mai mari decat cele pe care le aveau ca profesor si au decis sa paraseasca sistemul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...