Au început lucrările de reabilitare pe strada Iuliu Maniu (FOTO)

Au început lucrările de reabilitare pe strada Iuliu Maniu (FOTO)

Cosmin Andrei, primarul municipiului, a dat asigurări botoșănenilor că, în cel mai scurt timp, strada Iuliu Maniu va fi reabilitată, urmând ca cei aproximativ 2 kilometri să fie asfaltați.

„În aproximativ 3 luni de zile, Iuliu Maniu va fi o cu totul altfel de stradă, un drum așa cum și-au dorit și merită botoșănenii. Am fost azi pe șantier să mă asigur că lucrările sunt în grafic. Se lucrează din plin și mă bucur că și vremea ține cu noi. Cei aproximativ 2 kilometri vor fi asfaltați”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul afirmă că acesta este un proiect „de suflet”, mai ales că de mulți ani a făcut numeroase interpelări și a depus și amendamente pentru alocarea financiară necesară investiției de reabilitare a străzii Iuliu Maniu.

„Din păcate, criteriile politice au primat la acea dată iar eforturile mele, depuse pentru botoșăneni, au fost fără efect. Mă bucur însă să văd că acum se lucrează și oamenii, deși au parte de un disconfort acum, sunt totuși foarte fericiți pentru că știu că în câteva luni vor circula pe asfalt iar noroaiele vor fi doar o amintire”, a completat primarul municipiului Botoșani.

De asemenea, edilul are în vedere reabilitarea mai multor străzi din zonă, dar și din alte părți ale orașului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

O proaspătă mamă are nevoie de sânge pentru a trece cu bine peste o situație critică

Vineri, 16 Aprilie 2021
488

O proaspătă mama are nevoie de sânge pentru a rezolva problemele medicale apărute imediat după nașterea fetiței sale, Ecaterina.Femeia nu se află în stare gravă îns...

Inițiativă minunată pentru prematurii aflați la Maternitatea din Botoșani: botoșei, căciulițe și caracatițe pentru micii luptători (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
161

Patru femei din Botoșani au avut minunata idee de a croșeta diferite articole pentru prematurii internați la Maternitatea din Botoșani.Din proprie inițiativă, cele patru doamne au realizat c...

Florentina Denisa, copila rămasă orfană la doar 14 ani, are nevoie de ajutorul semenilor (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
1679

Pentru Florentina Denisa, o fată  în vârstă de doar 14 ani din comuna Avrămeni, județul Botoșani, viața a însemnat un lung șir de necazuri și lacrimi, fără prea multe ...