Au început lucrările de reabilitare pe strada Iuliu Maniu (FOTO)

Au început lucrările de reabilitare pe strada Iuliu Maniu (FOTO)

Cosmin Andrei, primarul municipiului, a dat asigurări botoșănenilor că, în cel mai scurt timp, strada Iuliu Maniu va fi reabilitată, urmând ca cei aproximativ 2 kilometri să fie asfaltați.

„În aproximativ 3 luni de zile, Iuliu Maniu va fi o cu totul altfel de stradă, un drum așa cum și-au dorit și merită botoșănenii. Am fost azi pe șantier să mă asigur că lucrările sunt în grafic. Se lucrează din plin și mă bucur că și vremea ține cu noi. Cei aproximativ 2 kilometri vor fi asfaltați”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul afirmă că acesta este un proiect „de suflet”, mai ales că de mulți ani a făcut numeroase interpelări și a depus și amendamente pentru alocarea financiară necesară investiției de reabilitare a străzii Iuliu Maniu.

„Din păcate, criteriile politice au primat la acea dată iar eforturile mele, depuse pentru botoșăneni, au fost fără efect. Mă bucur însă să văd că acum se lucrează și oamenii, deși au parte de un disconfort acum, sunt totuși foarte fericiți pentru că știu că în câteva luni vor circula pe asfalt iar noroaiele vor fi doar o amintire”, a completat primarul municipiului Botoșani.

De asemenea, edilul are în vedere reabilitarea mai multor străzi din zonă, dar și din alte părți ale orașului.




 

 

Spune-ne opinia ta