Au iesit SCANTEI la dezbaterea bugetului local! “Haideti sa nu mai criticam” vs “Stai, doamna, jos!” – VIDEO

Au iesit SCANTEI la dezbaterea bugetului local! “Haideti sa nu mai criticam” vs “Stai, doamna, jos!” – VIDEO
Desi primarul Ovidiu Portariuc spera ca dezbaterea bugetului local in fata cetatenilor va fi una linistita, si asta pentru ca in sala erau prezenti in majoritate membri sau simpatizanti PSD, nu a fost deloc asa.

Rand pe rand, cei prezenti in Aula Colegiului National “A.T. Laurian" si-au facut curaj si i-au spus edilului problemele cu care se confrunta.

Atunci cand unii dintre ei “si-au permis" sa aduca critici primarului, o doamna s-a ridicat de pe scaun: “Haideti sa nu mai criticam! Nu-mi place, numai critica si critica, pentru ca s-au facut si lucruri bune in orasul asta. Ce putea sa faca mai mult?".

Interventia ei l-a enervat pe Petrica Butnaru, presedintele asociatiilor de proprietari, care i-a reprosat doamnei ca “da in cap tuturor". “Stai, doamna, jos! Domnul primar, imi pare rau ca am venit aici. Daca au veniti aici de umplutura pentru a fi figuranti, noi plecam. A luat domnul cuvantul, i-a dat in cap, s-a sculat doamna, i-a dat in cap. Doamna, in ce calitate vorbesti matale? Sunt partide politice? Ce e aici?", a spus Petrica Butnaru.

Cearta dintre cei doi a fost oprita de primarul Ovidiu Portariuc, care a incercat sa dea raspunsuri celor care au fost nemultumiti.

Printre cei care au intervenit s-a numarat si un fost consilier local, din perioada 1996-2000, care a facut un apel la actualii consilieri sa nu se mai certe in timpul sedintelor.

“Pe noi nu ne intereseaza culorile politice. Am fost si eu in administratie in perioada 1996-2000 si am fost cel mai linistit Consiliu Local. Eram 8 partide politice, plus trei independenti. Acum se tot aude “Sus Turca, jos Turca, vine Turca, il da jos. Ne-a saturat de Turca-n sus, Turca-n jos", a spus barbatul.

Vezi mai jos video de la dezbaterea bugetului local!

 

Spune-ne opinia ta