Au furat 3000 kg de cuie si 96 de plite din fonta!

Au furat 3000 kg de cuie si 96 de plite din fonta!
Trei botoșăneni au fost reținuți pentru 24 de ore, ei urmând să fie prezentați procurorilor cu propunere de arestare preventivă, după ce au furat dintr-un depozit aproximativ 3000 kg cuie si 96 plite din fonta pentru sobe, cauzand un prejudiciu estimat la 43.350 lei.

In urma investigatiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Botosani au identificat suspecţii de comiterea furturilor din incinta unui depozit de materiale de construcţie in persoana următorilor: C. Ionut de 20 ani, C. Eugen de 21 ani, si M. Constantin de 18 ani, toti din Botosani.

Poliţiştii au stabilit ca in perioada 22 – 26.01.2013, pe timp de noapte, in baza unor intelegeri prealabile, cei trei suspecţi au patruns atat prin escaladare cat si prin efractie in incinta depozitului, de unde au sustras aproximativ 3000 kg cuie si 96 plite din fonta pentru sobe, cauzand un prejudiciu estimat la 43.350 lei, prejudiciul fiind recuperat partial.

Fata de cei trei suspecţi a fost dispusa inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat in forma continuata,  luandu-se masura retinerii pentru 24 ore in arestul I.P.J.Botosani.

Astăzi, 29.01.2013, cei trei suspecţi urmeaza sa fie prezentati procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, cu propunerea de arestare preventiva.

In cauza se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa se propuna solutie procedurala.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
160

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
134

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
38

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...