Au fugit dupa ce s-au izbit cu masina in gard. Autoturismul s-a facut scrum!

Au fugit dupa ce s-au izbit cu masina in gard. Autoturismul s-a facut scrum!
Un BMW a luat foc in urma unui accident care a avut loc asta noapte, la iesirea din localitatea Roma, judetul Botosani. Se pare ca la volanul autoturismului se afla un tanar, insotit de o prietena a sa.

Potrivit unui martor, tanarul, aflat la volanul unui BMW, se deplasa cu viteza. La iesirea din localitatea Roma, catre Botosani, a pierdut controlul volanului, s-a izbit intr-un cap de pod, iar mai apoi intr-un gard. In urma impactului, autoturismul a luat foc si a ars in totalitate.
La fata locului au ajuns pompierii.

"Am fost solicitati pentru a interveni la un incendiu la un autoturism pe raza localitatii Roma. La momentul sosirii, incendiul se manifesta la intreg autoturismul. Am procedat la stingerea incendiului si la stingerea lichidului combustibil ravarsat din rezervor. Proprietarii nu sunt la fata locului", a sustinut Narcis Jachel, seful echipei de interventie din cadrul ISU Botosani.

Martorii au ramas ingroziti cand au observat flacarile. Tot ei au observat ca nu sunt victime deoarece ocupantii masinii au fugit de la fata locului cu o alta masina.

"Cand am iesit, am vazut masina arzand. Nu era nimeni langa ea. Vecinul care i-a vazut, spune ca au fugit..., erau o fata si un baiat. S-au urcat intr-o alta masina si au plecat in sat. Masina era cuprinsa tot de flacari si am sunat la 112", a povestit Petricel Ungureanu, unul dintre martori.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cui apartinea autoturismul si cine se afla la volan.

"Ajunsi la fata locului am constatat ca este vorba de un autoturism marca BMW de culoare visinie, fara numere de inmatriculare, care a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia a luat foc. Se continua cercetarile pentru identificarea soferului si stabilirea imprejurarilor in care a avut loc accidentul", a sustinut agentul Ionut Chiras, ajutor sef de post din comuna Roma.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
333

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
476

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
600

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...