Au fost reluate lucrările pe străzile din municipiu! Vezi unde se intervine

Au fost reluate lucrările pe străzile din municipiu! Vezi unde se intervine
Primăria municipiului Botoşani informează cetăţenii că lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor continuă şi în această săptămână.

Sperăm ca începând cu aceste zile condiţiile meteo să fie favorabile continuării lucrărilor de întreţinere şi reparaţie a străzilor, având în vedere că săptămâna trecută ploile nu au permis acest lucru. Voi continua să verific personal pe teren activitățile întreprinse în cadrul programului de reparații., a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În perioada 10.06.2013 - 15.06.2013 se vor efectua lucrări de reparaţii şi întreţinere pe următoarele străzi din municipiul Botoşani:

• Strada Octav Onicescu tronson Pacea –Împărat Traian: amenajare trotuare, parcări.

• Calea Naţională tronson Ion Pillat- Petru Rareş: amenajare trotuare, refacere carosabil.

• Ansamblul Vârnav zona Piaţa Mică: amenajare parcări, alei acces, trotuare.

• Ansamblul Parcul Tineretului: amenajare căi de acces, parcări.

• Amenajare acces auto lângă Bank Post.

• Plombări străzi cu mixtură la cald: Strada Octav Băncilă, Bulevardul Mihai Eminescu- înlocuit pavele deteriorate, Bulevardul Mihai Eminescu- refacere trotuar cu pavele, Strada Ion Creangă, Strada Săvenilor, Strada Bucovina, Strada Vâlcele, Aleea Parcul Tineretului.

• Străzi nemodernizate: Strada 1 Mai- amenajare rigole şi trotuar, Strada Ion Creangă, Strada Humariei, Strada Cronicar Neculce, Strada Porumbelului.

• Marcaje rutiere străzi: Strada Bucovina, Strada Victoriei, Strada Colonel Tomoroveanu, Strada Săvenilor, Strada Împărat Traian.

Lucrarea de înlocuire a pavelelor deteriorate de pe Bulevardul Mihai Eminescu (partea carosabilă) se va executa în perioada de noapte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
64

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
88

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
28

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...