Au fost desemnaţi membrii comisiilor pentru examenul de Bacalaureat!

Au fost desemnaţi membrii comisiilor pentru examenul de Bacalaureat!
Sâmbătă dimineaţă a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean tragerea la sorţi a membrilor comisiilor de la centrele de examen şi centrele de evaluare, pentru examenul de Bacalaureat.

La tragerea la sorţi au fost prezenţi membrii comisiei judeţene de Bacalaureat, reprezentanţi ai elevilor, părinţilor şi sindicatelor. La nivelul judeţului Botoşani, pentru sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat au fost stabilite 9 centre de examen şi 4 subcomisii, 3 centre de evaluare, fiind înscrişi un număr de 2971de elevi.

Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, care este şi preşedintele Comisiei judeţene de Bacalaureat, necesarul de cadre didactice pentru desfăşurarea în bune condiţii a examenului de Bacalureat este de 736, care au fost trase la sorţi dintr-un total de 903 profesori care s-au înscris, fiind vorba de vicepreşedinţi de comisii, membri în comisii, profesori asistenţi şi profesori evaluatori.

În ceea ce priveşte preşedinţii comisiilor de examen, aceştia sunt stabiliţi de Ministerul Educaţiei Naţionale, la Botoşani din cei 13 preşedinţi fiind desemnaţi până la această dată şase.

Pentru judeţul Botoşani avem repartizate şase cadre didactice universitare, diferenţa până la 13 va fi stabilită tot prin tragere la sorţi la de către reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale, mâine (n.red. duminică), la videoconferinţa de la ora 11.00, a declarat Gabriel Hârtie, inspector şcolar general adjunct al ISJ.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat încep luni, 30 iunie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
28

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
95

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
30

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...