Au disparut 13.000 de euro de la locul crimelor din Siret

Au disparut 13.000 de euro de la locul crimelor din Siret

   newsin

Vasile Hritcu, barbatul a carui sotie si fiica au fost ucise in apartamenul familiei, din Siret, spune ca din casa au disparut circa 13.000 de euro, insa nu poate spune daca a fost vorba de o reglare de conturi sau un jaf.

"N-am facut rau nimanui, n-am facut alte smecherii ca sa fiu amenintat", le-a spus Vasile Hritcu jurnalistilor, intrebat daca se asteapta ca asasinii familiei sale sa se intoarca, arata Antena 3.

Barbatul sustine ca sotia sa l-a sunat in ziua crimei si i-a spus ca il cauta acasa doi barbati care nu vorbesc limba romana, acestea fiind si ultimele cuvinte pe care a mai apucat sa le schimbe cu femeia.

Politisii sustin ca femeia a fost impuscata de doua ori, in ceafa si in tampla, dupa ce inainte a fost lovita in fata, iar fetita in varsta de numai sase ani a fost impuscata in cap printr-o perna, gasita la locul crimei.

Oamenii legii presupun ca mobilul crimei ar fi o reglare de conturi sau un jaf, avand in vedere ca din casa a disparut si o suma importanta de bani.

Carmen Hritcu, in varsta de 39 de ani, si fiica sa Raluca Narcisa, in varsta de 6 ani, au fost gasite impuscate, miercuri, in locuinta lor din Siret.

Incepand de miercuri seara au fost organizate filtre de politie in judetele Suceava si Botosani si la punctele de trecere a frontierei de stat cu Ucraina, iar politistii audiaza mai multi martori pentru a identifica posibili suspecti.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
26

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
177

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
70

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...