AU CU CE! - Liceul cu Program Sportiv s-a mandrit cu premiantii anului 2008!

AU CU CE! - Liceul cu Program Sportiv s-a mandrit cu premiantii anului 2008!
Joi dupa-amiaza, incepand cu ora 15.30, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu, Liceul cu Program Sportiv si-a premiat cei mai buni atleti, elevii fiind distinsi cu diplome, cupe si bani.

La eveniment au participat autoritati locale, sefi ai sportului botosanean, sefi de institutii, consilieri locali, profesori, antrenori si elevi.

Cel care a facut onorurile, alaturi de directorul LPS, Ioan Hunca, a fost directorul Teatrului Mihai Eminescu, Traian Apetrei, el insusi fiind odinioara un sportiv demn de lauda.

Un sportiv adevarat este un sacrificat pe altarul placerii suporterilor, le-a impartasit din propria experienta Traian Apetrei celor prezenti in sala.

In 2008, sportivii de la LPS au adunat 75 de medalii: 67 la Campionate Nationale (23 aur, 19 argint, 25 bronz) si 8 la Campionatele Balcanice (5 aur, 2 argint si 1 bronz).

In loturile nationale au intrat 18 sportivi, din care 7 la atletism, 2 la fotbal, unul la handbal si 8 la lupte.

Sase sportivi au obtinut dubla legitimare, iar 10 au fost transferati la cluburi de seniori (2 la atletism si 8 la fotbal).

In topul celor mai buni zece sportivi ai anului 2008, pe primul loc s-a clasat atletul Razvan Strambu din clasa a X-a B, antrenor Ionut Zachiu. Printre performantele obtinute sunt 6 medalii de aur, 2 argint si 3 bronz la Campionate Balcanice si Nationale, sportivul facand parte din lotul national de juniori.

Al doilea in clasament este tot de la sectia de atletism, respectiv Alexandru Corneschi, clasa a XI-a B, antrenor Daniela Macovei, care a obtinut 6 medalii (5 de aur si una de argint).

Pe locul trei s-a clasat alt atlet, Florin Mucuta, antrenor Mihaela Ungureanu, cu 7 medalii (5 aur, 1 argint si 1 bronz, component al lotului national de juniori).

Urmatorii sportivi s-au clasat, in ordinea performantelor obtinute, Roxana Andrei, lupte libere (antrenor Cristian Ungureanu), Vladimir Curpan, lupte greco-romane (antrenor Victor Baciu), Adrian Murariu, atletism (antrenor, Mihaela Ungureanu), Sorin Paltinisanu, atletism (antrenor, Laura Cojocariu), Cosmin Albu, lupte greco-romane (antrenor Gabriel Hartie), Andreea Giredariu, atletism (antrenor, Ionut Zachiu), Daniel Fodor, lupte greco-romane (antrenor Victor Baciu), Crina Andriuc, atletism (antrenor Mihaela Ungureanu), Mihai Tucaliuc, handbal (antrenor Vasile Alexandru), Daniel Bobeica (antrenor Vasile Alexandru) si Mircea Vechiu, fotbal (antrenor Ciprian Avacaritei).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...