AU CU CE! - Liceul cu Program Sportiv s-a mandrit cu premiantii anului 2008!

AU CU CE! - Liceul cu Program Sportiv s-a mandrit cu premiantii anului 2008!
Joi dupa-amiaza, incepand cu ora 15.30, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu, Liceul cu Program Sportiv si-a premiat cei mai buni atleti, elevii fiind distinsi cu diplome, cupe si bani.

La eveniment au participat autoritati locale, sefi ai sportului botosanean, sefi de institutii, consilieri locali, profesori, antrenori si elevi.

Cel care a facut onorurile, alaturi de directorul LPS, Ioan Hunca, a fost directorul Teatrului Mihai Eminescu, Traian Apetrei, el insusi fiind odinioara un sportiv demn de lauda.

Un sportiv adevarat este un sacrificat pe altarul placerii suporterilor, le-a impartasit din propria experienta Traian Apetrei celor prezenti in sala.

In 2008, sportivii de la LPS au adunat 75 de medalii: 67 la Campionate Nationale (23 aur, 19 argint, 25 bronz) si 8 la Campionatele Balcanice (5 aur, 2 argint si 1 bronz).

In loturile nationale au intrat 18 sportivi, din care 7 la atletism, 2 la fotbal, unul la handbal si 8 la lupte.

Sase sportivi au obtinut dubla legitimare, iar 10 au fost transferati la cluburi de seniori (2 la atletism si 8 la fotbal).

In topul celor mai buni zece sportivi ai anului 2008, pe primul loc s-a clasat atletul Razvan Strambu din clasa a X-a B, antrenor Ionut Zachiu. Printre performantele obtinute sunt 6 medalii de aur, 2 argint si 3 bronz la Campionate Balcanice si Nationale, sportivul facand parte din lotul national de juniori.

Al doilea in clasament este tot de la sectia de atletism, respectiv Alexandru Corneschi, clasa a XI-a B, antrenor Daniela Macovei, care a obtinut 6 medalii (5 de aur si una de argint).

Pe locul trei s-a clasat alt atlet, Florin Mucuta, antrenor Mihaela Ungureanu, cu 7 medalii (5 aur, 1 argint si 1 bronz, component al lotului national de juniori).

Urmatorii sportivi s-au clasat, in ordinea performantelor obtinute, Roxana Andrei, lupte libere (antrenor Cristian Ungureanu), Vladimir Curpan, lupte greco-romane (antrenor Victor Baciu), Adrian Murariu, atletism (antrenor, Mihaela Ungureanu), Sorin Paltinisanu, atletism (antrenor, Laura Cojocariu), Cosmin Albu, lupte greco-romane (antrenor Gabriel Hartie), Andreea Giredariu, atletism (antrenor, Ionut Zachiu), Daniel Fodor, lupte greco-romane (antrenor Victor Baciu), Crina Andriuc, atletism (antrenor Mihaela Ungureanu), Mihai Tucaliuc, handbal (antrenor Vasile Alexandru), Daniel Bobeica (antrenor Vasile Alexandru) si Mircea Vechiu, fotbal (antrenor Ciprian Avacaritei).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrână snopită în bătaie într-un spital din Botoșani de o altă pacientă. Medicii spun că nu au personal de supraveghere

Vineri, 12 August 2022
579

O bătrână de 86 de ani, internată cu diagnosticul de demenţă, a fost bătută şi desfigurată de o altă pacientă într-un spital din Botoșani. Cadrele medicale spun că lipsa de pe...

Marius Budăi aduce lămuriri despre pensiile românilor. Ce se întâmplă cu pilonul 2

Vineri, 12 August 2022
246

Marius Budăi a făcut noi anunțuri despre pensiile românilor. Ministrul Muncii a adus explicații despre zvonurile potrivit cărora s-ar pregăti naționalizarea pilonului II de pensiiMari...

Furtuni și temperaturi moderate, prognozate pentru acest weekend

Vineri, 12 August 2022
196

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunțat la Antena 3 cum va fi vremea în mini-vacanța de Sfânta Maria.„Vorbim de o perioadă în care manifestările de instabilitate temp...