Au avansat in grad profesional, dar au in continuare salarii mici!

Au avansat in grad profesional, dar au in continuare salarii mici!
24 de salariati din aparatul de specialitate al primarului municipiului Botosani au avansat in grad profesional, dupa ce in luna iunie au fost declarati admisi la examenul de promovare.

Promovarea acestora este insa mai mult cu numele, pentru ca salariile le raman in continuare mici, acestia primind in plus la leafa, dupa promovare, sume infime intre 30 si 50 de lei.

La nivelul Primariei Botosani, salariul mediu net nu depaseste 1.000 de lei. In plus, la nivelul aparatului de specialitate exista un deficit de personal, fiind la ora actuala 30 de posturi vacante.

Anul acesta, numarul angajatilor Primariei care au sustinut examenul de promovare in grad a fost mai mare decat in ceilalti ani, dat fiind faptul ca si conditiile de promovare s-au modificat.

Astfel, daca pana acum se cerea o vechime de cinci ani in gradul profesional al functiei publice din care se promoveaza, acum s-a redus la 3 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
90

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
93

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
33

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...