Au ajuns la spital pentru ca au urcat in masina unui sofer beat!

Au ajuns la spital pentru ca au urcat in masina unui sofer beat!
Inconstienta soferilor care urca la volan desi sunt in stare de ebrietate este infinit mai mica decat a pasagerilor care accepta sa circule cu o masina al carei sofer a baut peste masura.

Astfel, pasagerii isi pun singuri viata in pericol, dupa care soferul inconstient este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

Duminica seara, putin dupa ora 21.00, B. Romica, de 36 de ani, din satul Catamarasti-Deal, comuna Mihai Eminescu, posesor al permisului de conducere categoriile B, C, BE si CE din anul 2008, conducea un autoturism marca Opel Vectra, pe DN 29 B, in afara localitatii, pe relatia Botosani-Dorohoi.

La iesirea din satul Catamarasti-Deal, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba deosebit de periculoasa semnalizata corespunzator, imprejurare in care a derapat si, parasind partea carosabila, a intrat in coliziune cu un pom de pe marginea drumului, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

In urma accidentului, I. Vasile, de 39 de ani, si I. Mariana, de 37 de ani, din localitatea Stincesti, comuna Mihai Eminescu, pasageri in autoturism, au suferit leziuni usoare, fiind transportati la spital pentru investigatii de specialitate.

“Conducatorul auto emana halena alcoolica, insa a refuzat atat testarea cu aparatul etilotest, cat si recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, precizeaza Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani. Fata de acesta se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si refuz de recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
46

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
91

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
220

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...