Atributii mai putine pentru seful serviciului administrativ de la Spitalul Judetean

Atributii mai putine pentru seful serviciului administrativ de la Spitalul Judetean

 Gheorghe Damian  

Seful serviciului administrativ, din cadrul Spitalului Judetean “Mavromati", Ioan Bicihis, are mai putine atributii incepand de saptamana aceasta, dupa ce a fost suspectat ca a furat mai multe materiale de constructii.

Acuzatia a fost lansata in urma cu cateva zile de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a spus ca a primit informatii in acest sens, motiv pentru care si-a trimis si corpul de control la spital.

Managerul Spitalului Judetean, Gheroghe Damian, sustine insa ca nu a avut cunostinta de astfel de nereguli si ca Ioan Bichis si-a facut treaba.

Acesta se va ocupa de acuma de serviciul tehnic din cadrul unitatii.

“Trebuie sa luam niste masuri, pentru ca in urma controlului facut de Corpul de control al presedintelui Consiliului Judteean au fost sesizate niste disfunctionalitati. Probabil ca sunt niste sesizari si vizavi de activitatea domnului Bichis, dar la mine nu au aparut. Poate ca au venit pe linia Consiliului Judetean. Noi am facut o hartie cu constructorul, ca tot ce se recupereaza din deseuri sa fie predat pe baza de proces verbal, iar aceste materiale sa fie depozitate intr-o magazine si in caz de ceva le vom refolosi la sectiile pe care le avem", a declarat Gheorghe Damian, managerul Spitalului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
8

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
42

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
46

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...