Atracții dulci pentru vizitatorii Uvertura Mall

Atracții dulci pentru vizitatorii Uvertura Mall
  Casa Dulce îi întâmpină de acum pe vizitatorii Uvertura Mall cu patiserie de cea mai bună calitate. Amplasată la parter, chiar la intrarea principală în Uvertura Mall, insula cu dulciuri va fi o nouă atracție pentru toți cei care apreciază bunătățile făcute cu migală.

  Oferta este foarte bogată și include produse create special pentru clienții care vizitează mall-ul. Proiectul dezvoltat de Casa Pâinii si Uvertura Mall beneficiază de o expunere inovativă și propune botoșănenilor produse de cea mai înaltă calitate.

Casa Pâinii este deja un brand foarte cunoscut în județul Botoșani și nu numai. Acest aspect a fost recunoscut și apreciat de Uvertura Mall care, prin această colaborare, demonstrează o dată în plus faptul că scopul este de a reuni, sub același acoperiș, tot ce este mai bun în Botoșani.

Casa Pâinii este o companie din Botoșani care și-a început activitatea în 2003. În anul 2006 firma a intrat intr-o nouă etapă cu ajutorul unei investiții de 1,5 milioane de euro reprezentând o fabrică nouă, cu o capacitate superioară și sistem de management HACCP.

În prezent Casa Pâinii și extensia de brand Casa Dulce au dezvoltată atât partea de distribuție indirectă cât și un lanț propriu de magazine unde pun la dispoziție un portofoliu impresionant care acoperă toată gama de aluaturi dulci, gelaterie, clătite, bombonerie.

Comunicat de presă

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
337

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
369

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...