Atentie unde va lasati geanta!

Marti, in jurul orei 13.00, B.V., de 60 de ani, a iesit in fata blocului, situat pe strada George Enescu, din municipiu, unde isi supraveghea nepotelul.

Fiind atenta mai mult la nepot, femeia si-a lasat poseta pe una dintre bancile din fata scarii de bloc, fiind cu atentia indreptata catre copil.

Spre ghinionul femeii, in zona se aflau si Manuela F., de 31 de ani, si Lavia R., de 31 de ani, ambele din Botosani. Cele doua femei de etnie roma, vazand momentul de neatentie al lui B.V., i-au furat femeii poseta, dupa care au luat-o la fuga.

In timp ce hoatele incercau sa se indeparteze cat mai mult de respectiva zona, s-au intalnit cu un echipaj de jandarmi, care le-au oprit imediat, intrucat sunt cunoscute, amandoua avand antecedente penale.

Jandarmii le-au intrebat a cui este poseta, moment in care cele doua au recunoscut totul, poseta in care B.V. avea suma de 750 lei si diferite acte personale fiindu-i restituita femeii cu tot ce avea in ea.

"Manuela F. si Lavia R. au fost conduse de catre jandarmi la sediul inspectoratului, unde li s-a intocmit dosar cu acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Dosarul cu acte premergatoare a fost inaintat spre solutionare Parchetului de langa Judecatoria Botosan", a mentionat cpt. Cristian Nituleac, ofiter relatii publice cu presa din cadrul IJJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
49

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
10

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
99

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...