Atentie unde puneti vinul la fermentat!

Un barbat in varsta de 58 de ani a murit dupa ce s-a intoxicat cu monoxidul de carbon eliminat de tulburelul pus la fermentat in beci. Acesta a coborat impreuna cu sotia in pivnita casei, unde pusese vinul in damigene.

S-a inatmplat in judetul Iasi. Cei doi -au intoxicat cu monoxid de carbon, dar numai femeia a reusit sa scape cu viata. Echipajul de prim ajutor sosit la fata locului a gasit femeia in coma, iar in cazul barbatului nu a mai putut decat sa constate decesul.

Medicii avertizeaza ca vinul trebuie sa fie pus la fermentat in locuri aerisite, ventilate, pentru a impiedica producerea unor tragedii. In judetul Iasi acesta este al doilea deces provocat de o intoxicatie cu monoxidul de carbon eliminat de tulburelul pus la fermentat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii vor depinde de medic, dacă mai vor permis – o lege nouă propusă de MAI așteaptă să fie adoptată!

astăzi, 11:14

Ministerul Afacerilor Interne a pregătit o reformă amplă a legislației rutiere, care vizează schimbarea modului în care este stabilită valabilitatea permiselor auto. Documentul nu va mai a...

Liceul „Ștefan D. Luchian” a celebrat Zilele Erasmus 2025, o săptămână dedicată valorilor europene și poveștilor de succes!

astăzi, 10:20

În perioada 13-18 octombrie 2025, Liceul „Ștefan D. Luchian” din Ștefănești a celebrat Erasmus Days 2025, o săptămână dedicată valorilor europene și poveștilor de suc...

Ioan Ovidiu Sabău a decis să-și dea demisia de la ”U” Cluj! Anunțul oficial al clubului

astăzi, 09:40

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la U Cluj, și-a înaintat demisia la finalul meciului pierdut acasă împotriva lui FC Botoșani, scor 0-2. Nemulțumit de modul în car...