Atenţie, şoferi unde parcaţi! Urban Serv a sesizat Poliţia Locală

Atenţie, şoferi unde parcaţi! Urban Serv a sesizat Poliţia Locală
Cei de la Urban Serv le-au pus gând rău şoferilor care parchează în imediata apropiere a platformelor de gunoi, blocând accesul utilajelor societăţii de salubritate.
 
Directorul societăţii Urban Serv, Simion Drelciuc, spune că astfel de situaţii au fost întâlnite în mai multe cartiere din municipiul Botoşani şi că a solicitat Poliţiei Locale să ia măsuri.

“Noi am sesizat Poliţiei Locale fenomenul în cauză, am fcut chiar poze unde se vede foarte clar numărul maşinilor care blochează intrarea în platformele de deşeuri. Am sesizat în mai multe locuri din oraş că mulţi dintre cetăţeni îşi parchează autovehiculele chiar în gura de intrare la platforme. Am trimis pozele Poliţiei Locale, pentru că noi nu avem posibilitatea de a sancţiona în niciun fel posesorii autoturismelor. Sperăm ca în continuare Poliţia Locală să aibă în vedere ca în momentul în care depistează asemenea situaţii să aplice legea", a precizat Simion Drelciuc.

Acesta spune că s-a întâmplat ca maşinile de salubritate să meargă de două-trei ori într-o zi pentru a ridica gunoiul dar nu au putut face acest lucru din cauza autoturismelor parcate în imediata apropiere a platformelor. 

 

Spune-ne opinia ta