Atenție șoferi! Restricții de circulație sâmbătă, în municipiul Botoșani

Informație valoroasă pentru șoferii care vor să iasă cu mașinile sâmbătă după-amiază.

Traficul va fi restricționat parțial și temporar, sâmbătă după-amiază, pe mai multe străzi din municipiul reședință de județ. Atunci va avea loc Crosul „Împreună pentru comunitate”.

Astfel, în intervalul 17:00 – 17:40 șoferii trebuie să aleagă alte trasee pentru a ajunge unde și-au propus.

Traseu: plecare Colegiul Național „A.T. Laurian” – Str. Nicolae Iorga – Intersecție Bazar- Calea Națională- Uvertura Mall - Str. Cuza Vodă - Hotel Rapsodia – Sosire Colegiul Național „A.T Laurian”.

Pe lângă promovarea sportului în comunitate, evenimentul mai are scopul de a strânge fonduri care să vină în sprijinul unei fetițe cu chip de înger, care suferă de leucemie. În plus, vor fi ajutați și copiii pasionați de sport din mediile defavorizate ale județului Botoșani.

Ne adresăm tuturor botoșănenilor, cu mic cu mare, copii și vârstnici deopotrivă, prieteni, familii, sportivi. Pentru orice pasionat de cros/alergare ocazia participării la un cros urban prin centrul municipiului Botoșani este o experiență inedită. Împreună avem oportunitatea promovării sportului și a spiritului de comunitate pentru un viitor mai bun, mai sănătos! Anul acesta vom alerga împreună pentru Amelia Cara (https://salveazaoinima.ro/cara-amelia/) şi copiii care practică sport din mediile defavorizate ale județului Botoșani”, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”, organizatorul evenimentului.

Drspre acest eveniment a scris și redacția știri.botoșani.ro. Vezi AICI condițiile de participare și mai multe detalii despre cazul Ameliei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...