Atentie, se ridica masini! - completare foto

Atentie, se ridica masini! - completare foto

 Florin Ghiorghita, viceprimar al municipiului Botosani  

Scandal pe strazile din Botosani! Reprezentantii firmei pe care Primaria Botosani a desemnat-o sa ridice masinile parcate ilegal se lovesc de protestele vehemente ale soferilor!

In aceasta dimineata, masinile parcate neregulamentar pe strada Marchian, din municipiul Botosani, au fost blocate, lucratorii firmei anuntand ca urmeaza strazile Grivita si Calea Nationala.

Ieri, comerciantii din Piata Centrala au spus ca masurile de blocare a rotilor si de ridicare a masinilor parcate neregulamentar le afecteaza negativ afacerilor, intrucat botosanenii care vin la piata nu au unde sa isi lase in siguranta masinile.

 

Pana la ora 10.00, 4 masini se aflau blocate la Politie, iar alte 2 sunt ridicate de pe strada Marchian, anunta viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita.

"Vom continua actiunea si astept sa vad ca soferii se disciplineaza. Daca gresesc, sa mi se ridice si mie masina. In primul rand, trebuie sa incepem cu masinile avocatilor si ale politistilor", a declarat Florin Ghiorghita.

Chiar daca botosanenii au inceput sa faca presiuni pentru incetarea acestei actiuni de blocare si de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar, viceprimarul municipiului a precizat ca actiunea va continua si ca seful Politiei botosanene, Viorel Serbanoiu, i-a transmis sa aplice legea!  

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
208

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
69

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
107

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...