Atenție, părinți! Jocurile pe telefon, gaură în buzunar! Un copil de 7 ani a cheltuit o avere, din greșeală

Jocurile pe telefon sunt deosebit de atractive, atât pentru copii, cât și pentru părinți care reușesc să se bucure de liniște în momentul în care își lasă dispozitivele în mâna celor mici. Chiar și așa, există și cazuri unde aceste mici pauze au efecte grave.

Atenție, părinți! Jocurile pe telefon, gaură în buzunar! Un copil de 7 ani a cheltuit o avere, din greșeală

Două familii din judeţul Timiş s-au trezit în primele zile ale acestui an că au de plătit peste 700 lei, respectiv 6.000 lei, doar pentru că fiii lor minori s-au jucat pe telefonul mobil câteva săptămâni. Este vorba despre doi băieţi în vârstă de 6, respectiv 7 ani, care au cerut permisiunea părinţilor pentru o achiziţie iniţială de 6 lei, potrivit adevarul.ro. 
 
Problema este că băiatul a jucat timp de două săptămâni acel joc, tot dând click-uri pentru obţinerea puterilor respective, fără niciun fel de cerere de acord din partea administratorilor jocului către utilizator, a declarat pentru „Adevărul" unul dintre adulţii care s-au confruntat cu astfel de probleme.
 
„Fiul meu se juca pe telefon. Şi am văzut, pe extrasul de cont, că-mi veneau sume din ce în ce mai mari de plată pentru compania care gestiona jocurile. Peste 700 de lei mi-au fost retraşi de pe card. Am înlemnit când am văzut", a spus sursa citată. Aceasta a explicat pentru „Adevărul” că a luat extrasul de cont şi s-a dus la banca unde îşi primea salariul să-i ceară să anuleze plăţile aferente jocului, dar banca a spus că nu poate face nimic pentru că plăţile au fost deja procesate. 
 
O altă persoană s-a trezit că are de plată peste 6.000 lei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
93

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
370

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...