ATENŢIE LA SOARE! Un bărbat din Botoşani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II spre III, dupa ce a adormit lângă piscină!

ATENŢIE LA SOARE! Un bărbat din Botoşani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II spre III, dupa ce a adormit lângă piscină!
A sosit vara, iar din cauza temperaturilor ridicate multi botosaneni merg la piscina pentru a se racori, iar altii pentru a se bronza. Atentie insa, va trebuie crema pentru protectia pielii! 

Un botosanean in varsta de 35 de ani a confundat crema de protectie cu uleiul pentru fixarea bronzului. S-a dus la o piscina in afara orasului Botosani si a adormit la soare aproximativ doua ore. Cand s-a trezit avea arsuri serioase pe spate. 

"Am crezut că e cremă de protecţie, dar era pentru fixarea bronzului şi am făcut mai rău. Am adormit două ore la soare şi m-am trezit ars tot pe spate", a spus acesta cadrelor medicale. 

Bărbatul a incercat sa se trateze singur acasa, insa nu a reusit, astfel ca a doua zi s-a dus la Unitatea de Primiri Urgente pentru ca nu mai suporta durerea.

Cadrele medicale au încercat să îi cureţe rănile, însă din cauza durerilor mari, acesta a avut nevoie de internare, arsurile fiind de gradul II spre III în unele locuri de pe spate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
166

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
313

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
72

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...