Atenţie la falşii angajaţi E.ON!

Atenţie la falşii angajaţi E.ON!
În ultima perioadă, în zona de activitate a companiei, s-au constatat mai multe cazuri în care falşi angajaţi E.ON, sub pretextul verificării contoarelor de energie electrică, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau bani.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, E.ON Moldova Distribuţie face următoarele precizări menite a-i proteja pe consumatorii de energie de persoane care pretind că sunt angajaţii noştri:
 
Astfel, operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de energie electrică sunt realizate de către personalul E.ON Moldova Distribuţie sau personalul prestatorilor de servicii mandataţi de compania noastră pentru aceste activităţi.

Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiei noastre pentru a efectua operaţiunile de înlocuire sau citire a contoarelor de energie.

Consumatorii sunt rugaţi să permită accesul personalului specializat să efectueze aceste operaţiuni doar în baza legitimaţiei de serviciu şi a împuternicirii din partea E.ON Modova Distribuţie, în cazul prestatorilor de servicii, respectiv a legitimaţiei de serviciu, în cazul angajaţilor E.ON Moldova Distribuţie.

De asemenea, precizăm faptul că angajaţii E.ON Moldova Distribuţie sau prestatorii de servicii mandataţi de compania noastră nu încasează bani la domiciliul clienţilor.

Rugăm consumatorii care sunt abordaţi de către persoane pretinse a fi angajaţi E.ON să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

 

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
E.ON România


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
14

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
113

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
37

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...