ATENTIE! Betivi la volan!

ATENTIE! Betivi la volan!
Beat si fara permis de conducere! Si parca nu a fost de ajuns, teribilistul in varsta de 21 de ani conducea o masina furata!

Vineri la amiaza, cu ocazia unei actiuni de supraveghere si control al traficului rutier, politistii din comuna Leorda, judetul Botosani, l-au depistat in trafic pe V. Alexandru, de 21 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, in timp ce avea o concentratie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat, si fara a poseda permis de conducere auto.

"Cu ocazia cercetarilor s-a mai stabilit ca suspectul a sustras in aceeasi zi, la ora 11.30, autoturismul pe care il conducea, de pe raza satului Costinesti, comuna Leorda, proprietara acestuia fiind identificata in persoana numitei P. Monica. Fata de suspect se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si avand o alcoolemie peste limita legala", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

La circa 12 ore de la acest incident, un alt sofer a cazut in plasa politistilor.

La aproape doua ore dupa miezul noptii de vineri spre sambata, in cadrul actiunii organizate pe linia depistarii persoanelor care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice, un echipaj al Serviciului Politiei Rutiere a depistat un alt conducaor autor in stare de ebrietate. Soferul, din municipiul Botosani, care conducea autoturismul proprietate avand o concentratie de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat, a refuzat sa i se recolteze probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

Fata de conducatorul auto se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz de recoltare a probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
61

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
40

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...