Atentat terorist la Paris! Operatiuni in forta, teroristii au fost ucisi! VIDEO

Cei trei atacatori care au terorizat Parisul timp de trei zile au fost ucisi, vineri, la mai bine de 54 de ore de la atacul asupra redactiei revistei Charlie Hebdo.

Fortele de ordine au luat cu asalt tipografia in care se aflau Said si Cherif Kouachi, care au ucis 12 persoane in atacul terorist de miercuri, din Paris. Potrivit presei franceze, au avut loc schimburi de focuri si explozii, in urma carora cei doi au fost ucisi, iar un elicopter a aterizat pe acoperisul tipografiei.

Fortele de ordine au reusit sa elibereze ostaticul.

BBC relateaza ca politia a luat cu asalt tipografia unde cei doi suspecti au tinut ostatica o persoana, in nordul Parisului. Locul in care s-au baricadat cei doi teroristi se afla in Dammartin-en-Goele. Potrivit oficialilor francezi, citati de France 24, cei doi frati ar fi iesit din cladire tragand focuri de arma in directia trupelor speciale de interventie, ei fiind ucisi in acest schimb de focuri.

In plus, un barbat inarmat a luat ostatici la un magazin evreiesc din estul Parisului, iar explozii si focuri de arma au fost auzite si acolo, in Porte de Vincennes. Aici patru ostatici au fost ucisi, in timp ce atacatorul a fost de asemenea ucis. Ostaticii din magazinul evreiesc din Paris au fost ucisi inainte de asaltul fortelor de politie.

Politia nu a comunicat inca identitatea victimelor de vineri din magazinul evreiesc insa se stie ca acestea erau moarte inainte ca trupele sa patrunda in forta in magazinul unde un atacator inarmat tinea ostatice mai multe persoane, scrie Le Monde.

De altfel, in conversatia dintre terorist si un canal de televiziune, atacatorul a admis ca sunt morti in magazin. Amedy Coulibaly a avut o scurta convorbire telefonica cu un jurnalist de la canalul BFMTV.

"- Cate persoane sunt in magazin?
- Sunt patru morti si 16 persoane cu un copil, asta inseamna 17 persoane (vorbeste cu cineva). El spune ca sunt opt femei"
, se poate auzi pe inregistrarea audio difuzata de canalul Tv dupa incheierea asaltului.

Amedy Coulibaly a fost ucis in operatiunea politiei franceze de eliberare a ostaticilor. Si fratii Kouaci, care erau incoltiti intr-o tipografie in apropiere de Paris, au fost ucisi.

Cei trei atacatori care au terorizat Parisul timp de trei zile au fost ucisi la mai bine de 54 de ore de la atacul asupra redactiei revistei Charlie Hebdo. Said si Cherif Kouachi au ucis 12 persoane in atacul terorist de miercuri, din Paris.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...