Atanasie Stanculescu a fost ELIBERAT, dupa 5 ani de inchisoare din 15

Tribunalul Ilfov a admis cererea de liberare conditionata a lui Victor Atanasie Stanculescu, dupa ce acesta a executat cinci ani din pedeapsa de 15 ani de inchisoare primita in dosarul Revolutiei de la Timisoara, fostul general urmand sa iasa miercuri din Spitalul Penitenciarului Jilava, potrivit Mediafax.

Prin decizia de miercuri, Tribunalul Ilfov a admis contestatia lui Victor Atanasie Stanculescu impotriva deciziei din 24 martie a Judecatoriei Sectorului 4, care a respins solicitarea de liberare conditionata a fostului general.

Instanta Tribunalul Ilfov a dispus ca Stanculescu sa fie pus in libertate de indata.

"Dispune liberarea conditionata a condamnatului Stanculescu Victor Atanase din executarea pedeapsei de 15 ani de inchisoare aplicata prin sentinta penala nr. 250/2007 pronuntata de catre Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti. Dispune punerea de indata in libertate a condamnatului Stanculescu Victor Atanase de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr.1/2008, mandat emis in baza sentintei penale nr.250 / 2007 pronuntata de catre Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti, daca nu este retinut, arestat preventiv sau detinut in alta cauza", se arata in decizia instantei.

Victor Atanasie Stanculescu (86 de ani) va fi pus miercuri in libertate, acesta fiind incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...