Atac la "competenţa" directorilor de şcoli: "E mai simplu să ceară de la părinţi şi aceştia să se ducă cu sarsanaua cu consumabile, caiete şi cărţi"

Atac la "competenţa" directorilor de şcoli: "E mai simplu să ceară de la părinţi şi aceştia să se ducă cu sarsanaua cu consumabile, caiete şi cărţi"
Bugetul unităţilor de învăţământ din municipiul Botoşani, pentru acest an, a fost cheltuit doar în procent de 43%, în timp de părinţii sunt nevoiţi să dea bani la grădiniţie şi şcoli pentru ca ai lor copii să poată învăţa în condiţii bune, susţine fostul viceprimar Eugen Ţurcanu.

Din cei 95 de miliarde de lei alocaţi anul acesta pentru unităţile de învăţământ s-au cheltuit 43%.

"Domnul Sănduc mi-a confirmat că 43% s-a cheltuit din bugetul unităţilor de învăţământ şi copiii de pe raza municipiului Botoşani merg cu sacoşele pline cu săpun, cu detergent, cu hârtie igienică, cu pernuţă, păturică, cu prosop, cu pernele cu tot şi noi avem necheltuit 50 şi ceva la sută din bugetul unităţilor de învăţământ. Nu e mai simplu să nu îi cheltuie domnii directori, să dea din umeri şi să ceară de la părinţi şi aceştia să se ducă cu sarsanaua cu consumabile, caiete şi cărţi? Nu sunt cheltuiţi graţie "competenţei" pe care o au. Banii sunt, mi-au garantat că sunt, dar nu sunt cheltuiţi. Vă daţi seama despre ce vorbim?", a declarat Eugen Ţurcanu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
51

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
73

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
639

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...