ATAC DUR înainte de Eurovision pentru PAULA şi OVI. The Mirror nu ne dă nicio şansă

"Cântă cu vocea ta, fetiţo şi nu mai încerca să o imiţi pe Loreen". Acesta este mesajul dur adresat Paulei Seling de către jurnaliştii de la "The Mirror". Dacă Paula este acuzată că o copiază pe cea care a câştigat concursul în 2012 cu piesa "Euphoria", Ovi este şi el pus la zid în paginile tabloidului de la Londra.

Finala EUROVISION are loc pe 10 mai la Copenhaga, iar Paula Seling şi Ovi reprezintă România cu piesa "Miracle". Cei doi artişti trebuie să treacă mai întâi de semifinala EUROVISION de pe 8 mai.

România i-a aruncat din nou în lupta pentru EUROVISION tot pe Paula Seling şi Ovi, cu toate ca la ultimele două ediţii cei doi nu au excelat. "Nu ne putem hotărî dacă ei cer o minune sau spun că este o minune că piesa lor a fost selectată pentru a participa la acest concurs", scriu , cu ironie, criticii de muzică ai publicaţiei britanice The Mirror.
 
"Coregrafia este foarte greu de descris, ceva în genul filmelor din seria Saw, nici sângeroasă, nici de groază - doar îngrozitoare", continuă în aceeaşi notă jurnaliştii, făcând referire la clipul de prezentare cu care piesa a fost înscrisă în concurs.

Autorii articolului lansează însă la finalul articolului cele mai grele cuvinte la adresa celor doi interpreţi. "Paula - acea notă este dureroasă. Nu eşti Loreen aşa că nu mai încerca să o imiţi şi cântă după puterile tale, fetiţo. Şi, Ovi (pentru că sigur ei citesc acest articol) - nu mai ţipa, este enervant", îşi termină britanicii articolul.

Concursul european de muzică EUROVISION va avea loc în zilele de 6,8, respectiv 10 mai, în Danemarca, la Copenhaga.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...

4 octombrie pe Știri Botoșani. Revoltă la Vorona, proces cu ușile închise la Tribunal, o botoșăneancă impresionează la Vocea României!

astăzi, 07:45

4 octombrie 2008 Voronenii au blocat trecerea masinilor de mare tonaj Voronenii au iesit astazi in strada, dupa cum au promis! Locuitorii Voronei au blocat trecerea masinilor de trafic greu, sc...

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer!

astăzi, 07:25

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer. – Nu pot să suflu, am astm. – Atunci hai să-ţi luăm sânge. – Nu pot, sunt hemofilic. – Atunci hai să umbl...