ASTROMAGIA - Cel fel de arbore esti in functie de ziua in care te-ai nascut!

Ce credeti ca au in comun zodiile cu stejarii, nucii sau brazii? Zodiacul druidic, cunoscut si sub numele de horoscopul arbicol, prin care se evidentiaza caracterul interior. Acest zodiac are la baza sa 21 de arbori, fiecarei zodii revenindu-i 3 sau 4 vlastari.

Din zodia berbec fac parte: stejarul, alunul, scorusul si artarul

Stejarul ( 21 martie) are ca trasatura definitorie forta, fiind o persoana curajoasa, independenta si puternica, care nu se bazeaza pe cei din jurul sau. Este mereu inconjurat de prieteni, fiind o gazda primitoare si o companie imbietoare. In dragoste, este devotat doar daca isi gaseste jumatatea. Are o parere foarte buna despre sine, este mandru, orgolios, si nu este adeptul schimbarilor.

Alunul corespunde zodiei berbec (22-31 martie) si balantei ( 24 sept-2 oct) si are ca trasatura definitorie farmecul magic.

Nativul din alun se adapteaza oricarui stil de viata, nu are pretentii si nu cere nimic. Daca va este dusman, trebuie sa va feriti de el, pentru ca va poate face mult rau, dar daca va este prieten, va va ajuta de cate ori veti fi la ananghie.

Este foarte inteligent, amator de competitii, iar in relatiile sentimentale reuseste de fiecare data sa obtina ce isi doreste.

Nativul din scorus (1-10 aprilie, 3-12 octombrie) are ca trasatura definitorie sensibilitatea, desi lemnul sau este rezistent si tare. Este mereu indragostit, dispus de multe ori sa renunte la sine pentru partener.

Are o inclinatie aparte catre arta si moda, ii plac bijuteriile. Este independent, dar in acelasi timp nehotarat si instabil. Daca ar fi mai curajos si ar renunta la teama de a nu gresi, nu ar mai trece neobservat, cum i se intampla de multe ori.

Trasatura definitorie a nativului din artar (11-20 aprilie, 13-22 octombrie) este cerebralitatea. In relatiile de dragoste, este complicat ,imprevizibil, de multe ori preferand sa se inchida in sine, decat sa comunice. Are inclinatie spre orice fel de exces, nu ii place singuratatea, preferand sa fie inconjurat de cat mai multi oameni.

Este o persoana inteligenta, cu idei inovatoare, dar cand le pune in practica, rezultatele sunt, de multe ori, sub asteptarile sale.

Este mereu dornic sa afle lucruri noi si este un confident bun, care nu va folosi inpotriva ta secretele impartasite.

 

Zodiei Taur ii revin arborii: nuc, plop si castan.

Nativul din nuc (21-30 aprilie, 23 octombrie-11 noiembrie) poate fi periculos, sadic, iar uneori da dovada si de generozitate. Trece foarte usor de la o stare de bine la o stare de cruzime, reusind sa ii terorizeze pe cei din jurul sau.

Daca va indragostiti de un native din nuc, nu va veti plictisi, deoarece este omul surprizelor. Atentie, insa, deoarece surprizele nu vor fi mereu placute.

Desi uneori ii place sa stea singur, are multi prieteni, dar pe care reuseste sa ii eclipseze.

Nativul din Plop (1-10 mai, 3-12 august, 31 ianuarie-9 februarie) este dominat de pesimism, deoarece nu are incredere in sine. Este atasat de locurile natale si nu poate trai fara prietenii sai apropiati, desi uneori prefera singuratatea.

Putini nativi din Plop sunt fericiti in casatorie, dar nu vor divorta niciodata din proprie initiative. Sunt independent, inteligenti, dar au tendinta de a deveni lacomi. Desi este macinat de conflicte interioare, el nu se plange si nu impovareaza pe nimeni cu problemele sale.

Nativul din Castan (11-21 mai, 12-21 noiembrie) este o fire vesela, dificila si supicioasa. In dragoste, isi gaseste greu fericirea, din aceasta cauza devenind un frustrat. Are nevoie de atentie si de dragoste ca de aer, dar va avea parte de ele foarte rar. Pretuieste foarte mult dreptatea. Desi este zgarcit, ii place sa traiasca in lux si are o inclinatie spre exces.

Primul arbore al zodiei Gemeni este Frasinul (22-31 mai, 22 noiembrie-2 decembrie) a carei trasatura dominanta este ambitia. Desi de mule ori, lasa impresia ca nu te poti baza pe el, aceasta este doar o masca pe care si-o pne de fiecare data cand ceva nu este pe placul sau.

Are un stil de viata libertin, fiind mereu inconjurat de sexul opus, deoarece reprezentantii din Frasin sunt frumosi si fermecatori.

Cand vine vorba de relatii, il va alege doar pe cel care corespunde in totalitate cu standardele sale si se va casatori din dragoste. Daca ajunge in varful piramidei, este generos si are grija de cei care l-au ajutat siu care i-au fost mereu aproape.

Nativul din Carpen (1-10 iunie, 2-11 decembrie) este preocupat de aspectul sau fizic pe care pune un prêt foarte mare. Ii place sa fie inconjurat de multi prieteni care sa ii admire frumusetea.

Nu il intereseaza decat proria persoana, iar in dragoste iubeste linistit, clasic.Resinge tot ce e nou deoarece este adeptul traditiilor. Este o persoana inteligenta, care va reusi in cariera tot ce isi propune.

Nativii din Smochin (11-20 iunie, 12-21 decembrie) pot fi intalniti in Gemeni, dar si in zodia Sagetatorului. Ca trasatura predomina sentimentalismul deoarece ei au nevoie de o persoana care sa ii inteleaga si care sa ii accepte toate complexele, devenind omul ideal pentru o casnicie. Nu este sigur pe el si nu isi poate imagina viata fara familia sa.

Este inteligent, ii place sa exagereze si trece usor de la o stare la alta. Isi pierde usor increderea in sine si nu reuseste sa se bucure de viata.

Nativii din Mesteacan ( 21 iunie), zodiac Rac, sunt prietenosi si vioi.Desi prietenia sa este cautata, nu este mare amator de petreceri, preferand natura pentru a-si pune in practica ideile sale ingenioase.

Se va casatori doar din dragoste. Nu are pretentii mari de la viata si se adapteaza usor, detestand excesele de orice fel. Are mare incredere in prieteni, de multe ori fiind, insa, ranit de acestia.

Nativii din Mar (22 iunie-1 iulie, 23-31 decembrie) au ca motto in viata: Traieste clipa. Acestia sunt indragostiti de dragoste, fara de care nu pot trai. Se vor casatori doar din dragoste, fiind niste parteneri foarte fidel. Este fermecator, atragator si ii place la nebunie sa flirteze. Deoarece este darnic si ii place sa ii ajute pe cei din jurul sau, va fi mai mereu inconjurat de prieteni profitori, din cauza carora va fi inglodat in datorii.

Nativii din zodiac Bradului (2-11 iulie, 1-9 ianuarie) sunt egoisti si nu tin cont de cei din jurul sau. Situatia se schimba, insa, cand se indragostesc. Atunci dorintele partenerilor devin prioritare. Nu le place sa vorbeasca prea mult, nu isi exteriorizeaza sentimentele, preferand sa se inchida in el. Sunt persoane rafinate, romantice, carora le plac bijuteriile si casele vechi.

Sunt ambitiosi si isi doresc sa reuseasca in cariera si nu se lasa influentati de nimeni. Nativii din zodiac Bradului pot fi afectati de o boala grava, pe termen indelungat, dar ajung fara probleme la batranete.

Nativii din zodia Ulm ( 12-22 iulie, 10-19 ianuarie) ii intalnim in zodia Racului, dar si in Capricorn. Reprezentantilor acestei zodii le face placere sa ii critice pe cei din jur, dar fara sa ii supere, datorita simtului umorului bine dezvoltat. Sunt directi si spun mereu ce gandesc.

Nu accepta nedreptatea si traieste cu ideea ca adevarul si dreptatea vor triumfa intr-o zi. Are incredere in oameni, in fata carora reuseste mereu sa se impuna. Din pacate pentru el, nu reuseste sa le inspire subalternilor sai respect, ci doar teama. Ulmii se dedica in totalitate familiei care conteaza foarte mult pentru ei.

Le place sa duca o viata linistita, calma, dar cu trecerea anilor, prezinta tendinte de ingrasare, deoarece ii plac excesele.

 

Din zodia leului fac parte arborii: chiparosul, plopul si cedrul.

Nativul din chiparos (23 iulie-2 august, 20- 30 ianuarie) este foarte loial persoanelor care ii sunt dragi, dar si celor alaturi de care isi intemeiaza o familie. Pentru ca nu ii place singuratatea, familia sa va fi una numeroasa.Nu are mari asteptari de la viata pe care o ia asa cum este. Nu se bazeaza pe nimeni, deoarece prefera sa isi croiasca singur un drum in viata. Are multi prieteni, fiind pentru acestia un ajutor de nadejde cand se gasesc in dificultate.

Nativii din cedru (13-22 august) sunt, in mare parte, foarte frumosi, devenind astfel foarte siguri pe ei si increzuti. Adora sa fie in centrul atentiei, sa traiasca in lux si belsug. In dragoste, sunt capriciosi si mofturosi, fiind capabili sa astepte marea dragoste o viata.

Nativul din pin (23 august-2 septembrie, 20 februarie-2 ianuarie) este o persoana egoista, care se gandeste doar la sine si care ii dispretuieste pe cei saraci sau care ii sunt inferiori. In dragoste, nu este stabil, nu isi pierde mintile, deoarece pasiunea din relatiile sale se stinge destul de repede. Ii place sa riste si nu se da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul.

Casa in care locuieste pinul va fi mereu amenajata cu bun-gust, deaorce iubeste frumosul si obiectele de valoare. Este un bun ascultator, dar nu ajuta pe oricine aflat in dificultate.

Nativii din salcie ( 3-12 septembrie, 2-10 martie) au ca trasatura dominanta melancolia. Sunt persoane misterioase, romantice, care iubesc libertatea si nu accepta sa fie ingradite. Nativii din salcie sunt atrasi de apa, adora florile si poeziile. In dragoste, le place sa sufere si sa provoace durere. Stiu sa joace teatru pentru a obtine ce isi doresc si adora sa starneasca compasiunea celor apropiati.

Le este greu sa faca fata dificultatilor, nu le plac compromisurile, le place sa fie tristi, melanconici si uneori lasa impresia ca traiesc in lumea lor.

Reprezentantii din tei ( 13-22 septembrie, 11-20 martie) sunt lenesi si nu sunt persoane pe care va puteti baza. Sunt veseli si mari amatori de petreceri. Le place sa traisca confortabil, iar motto-ul lor in viata este: Grabeste-te incet

Sunt inteligenti, cu o imaginatie bogata, dar nu reusesc sa isi puna in aplicare ideile pe care le au. In dragoste, vor face casa buna doar cu cei care ii vor accepta capriciile. Copiii sunt foarte importanti pentru cei din tei, carora le vor acorda toata atentia.

Nativul din maslin ( 23 septembrie) are ca trasatura definitorie intelepciunea. Nu ii plac scandalurile, el fiind adeptul pacii si al intelegerii. Ii place sa duca o viata calma, linistita si fuge de complicatii. Este inteligent, intelept, reusind, de-a lungul vietii sale, sa fie admirat si sa starneasca respect. Nu este o fire egoista si se pune in locul celorlati. Este un sprijin perfect pentru cei care au probleme. In dragoste, nu este pasional, el cautand mai degraba intelegere, decat iubiri arzatoare.

 

 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...