ASTAZI: Sedinta ordinara Consiliului Judetean Botosani. Vezi proiectele de pe ordinea de zi

ASTAZI: Sedinta ordinara Consiliului Judetean Botosani. Vezi proiectele de pe ordinea de zi
Joi, de la ora 10:00, va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Judetean Botosani. Proiecte de Hotarari pentru sedinta ordinara a Consiliului Judetean Botosani din data de 25.04.2013:
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea Protocolului de colaborare intre Judetul Botosani si Directia Generala Anticoruptie, precum si aprobarea promovarii finantarii activitatilor de prevenire si combatere a coruptiei.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea parteneriatului intre Judetul Botosani si Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani in vederea finantarii Festivalului judetean de folclor "Dorule floare de roua", editia a XI-a Botosani, 2013.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea Programului anual pentru acordarea de finantari nerambursabile pe anul 2013 si a Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judetului Botosani pentru activitati non-profit de interes judetean.
 
-Proiect de hotarare privind modificarea componentei Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului si Urbanism.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea transferului la cerere a doamnei Pintilii Geanina, director executiv al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani in aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Botosani si detasarea domnului Clim Alin – Sorin pe functia publica de director executiv vacantata.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea organigramelor si statelor de functii pentru aparatul permanent de lucru al Consiliului Judetean Botosani si institutiile publice de interes judetean care au prevazute in structura posturi contractuale.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea rezultatului evaluarii finale a managementului institutiilor publice de cultura din subordinea Consiliului Judetean Botosani.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea contului de executie al bugetului propriu judetean si al bugetului institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe cele doua sectiuni, pentru perioada 01.01 – 31.03.2013.
 
-Proiect de hotarare privind utilizarea sumei de 250 mii lei din fondul de rezerva aflat la dispozitia Consiliului Judetean Botosani pe anul 2013 si alocarea acesteia Spitalului Judetean de Urgenta MavromatI Botosani.
 
-Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului propriu judetean cu suma de 276 mii lei, atat la partea de venituri, cat si la partea de cheltuieli, pe anul 2013.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii de servicii juridice pentru litigiul avand ca obiect anularea Deciziei nr. 10/2010 emisa de Camera de Conturi Botosani – Curtea de Conturi a Romaniei.
 
-Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de analiza si acoperire a riscurilor pe teritoriul judetului Botosani – actualizat in anul 2013.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
21

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
21

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
50

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...