ASTĂZI: Şedinţa Consiliului Judeţean Botoşani. VEZI proiectele de pe ordinea de zi!

ASTĂZI: Şedinţa Consiliului Judeţean Botoşani. VEZI proiectele de pe ordinea de zi!
Joi, 27 martie 2014, de la ora 10.00, are loc sedinta ordinara a Consiliului Local Botosani.

PROIECTE DE HOTĂRÂRI:

1. Proiectde hotărâre privind eliberarea din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani a d-nului Paul - Ioan Pavăl şi alegerea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare a învăţământului special din Judeţul Botoşani, pentru anul şcolar 2014 - 2015.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Camerei Agricole Judeţene Botoşani.

4. Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei de închiriere a spaţiului în suprafaţă de 42,00 mp, situat în municipiul Botoşani, str. Marchian nr. 11, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru desfăşurarea de activităţi medicale RMN.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de folosinţă gratuită, pentru o perioadă de 5 (cinci) ani, a unui spaţiu situat în municipiul Botoşani, str. Dimitrie Ralet nr. 6, aflat în administrarea Liceului Tehnologic Special "Sfântul Stelian" Botoşani, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, către Asociaţia "Ne trebuie speranţă".

6. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Judeţului Botoşani în domeniul privat al acestuia, în vederea valorificării şi, după caz, casării a unor bunuri aflate în administrarea Consiliului Judeţean Botoşani, a Direcţiei Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani, a Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, a Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Suharău, a Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Suliţa, respectiv în concesiunea S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea inventarului actualizat al bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Botoşani.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean nr. 84/27.07.2012 privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Botoşani în comisia de vânzare a spaţiilor medicale aflate în domeniul privat al Judeţului Botoşani, respectiv în comisia de soluţionare a contestaţiilor şi aprobarea indemnizaţiei membrilor celor două comisii.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de analiză şi acoperire a riscurilor pe teritoriul judeţului Botoşani- actualizat în anul 2014.(detalii)
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al evaluării managementului instituţiilor publice de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de Dezvoltare Socio- Economică a Judeţului Botoşani 2014-2020.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 15/31.01.2014 de aprobare a contractării unui credit intern în valoare de 28.176 mii lei pentru cofinanţarea şi asigurarea fluxurilor nete de numerar aferente proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile postaderare.

Şedinţa va fi transmisă în direct pe internet, de www.live.botosani.ro!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
33

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
6

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
218

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...