ASTAZI: Lansarea candidatilor USL - FOTO, UPDATE

ASTAZI: Lansarea candidatilor USL - FOTO, UPDATE
Astazi, la Casa de Cultura a Sindicatelor are loc lansarea candidatilor USL la Primaria Botosani si Consiliul Judetean.

Sute de membri si simpatizanti ai USL s-au adunat inca de dimineata in fata sediului PSD din municipiul Botosani. Acestia, in frunte cu Ovidiu Portariuc, candidatul USL la Primaria Botosani, au plecat in mars spre Casa Sindicatelor, unde este asteptat sa soseasca si Daniel Constantin, presedintele PC, dar si ministrul Agriculturii.

După lansarea celor doi candidați, la Primaria Botosani si Consiliul Judetean, la Ferma Popăuți va avea loc lansarea tuturor candidaților la funcția de primar. Începând cu ora 15.30, la Dorohoi va avea loc un miting electoral.

La manifestările de duminică a fost invitat și primul-ministru Victor Ponta, însă acesta nu va ajunge. De asemenea, a fost invitat și Crin Antonescu, președintele PNL, dar nici acesta nu a mai ajuns.











UPDATE: La Botosani au ajuns, pentru a participa la lansarea candidatilor USL, Daniel Constantin si senatorul Dan Sova. De asemenea, alaturi de candidatii USL de la Botosani se afla si vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, precum si europarlamentarul Catalin Ivan. 











 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
49

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
528

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
2679

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...