Astazi este cea mai deprimanta zi a anului 2010!

Astazi este cea mai deprimanta zi a anului 2010!

   dailymail.co.uk

Angajatorii sunt sfatuiti sa fie foarte intelegatori cu subalternii lor!  18 ianuarie este cea mai deprimanta zi a anului 2010, potrivit unui studiu "asupra fericirii" realizat de FirstCare in Marea Britanie.

Combinatia de temperaturi scazute, facturile de Craciun care tot sosesc si timpul lung care mai e pana in ziua de salariu, fac din data de 18 ianuarie una extrem de deprimanta si deloc prielnica la locul de munca.

Studiul companiei FirstCare, care se ocupa cu ajutarea firmelor sa combata absenteismul de la serviciu, a denumit generic aceasta zi "Blue Monday" - "Lunea melancolica". "Este cea mai deprimanta zi a anului, iar ratele absenteismului la locul de munca vor fi foarte ridicate", a declarat Aaron Ross, presedinte executiv al FirstCare.

Cu toate acestea, specialistii de la FirstCare sfatuiesc angajatorii sa fie foarte intelegatori cu subalternii lor pentru a nu-i determina sa isi ia o zi libera. "Absentele ii costa pe angajatori foarte mult, de aceea credem ca ar trebui ca astazi sa fie mai ingaduitori", a mai declarat Aaron Ross.

Totodata, oficialii companiei britanice spun ca rata concediilor medicale va fi mai scazuta in 2010 comparativ cu alti ani, din cauza recesiunii.

sursa: dailymail.co.uk
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
878

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
197

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
494

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...