Astă seară: toată lumea iese în stradă!

Primăria municipiului Botoșani va organiza și în acest an un spectacol de Revelion chiar dacă bugetul alocat este minim, sumă din care sunt plătiți artiștii, se închiriază scena și se achită focul de artificii.

Spectacolul se va organiza în Piața Revoluției din municipiul Botoșani, începând cu ora 20.00, iar autoritățile se așteaptă ca cel puțin 10.000 de botoșăneni să participe la acțiune.

Pe scenă vor urca Paula Seling, Natalia Gordienko, Cornelia Ciobanu, Carmen Cornaci, plus câțiva artiști locali și grupuri de urători.

„Ca în fiecare an, cetățenii așteaptă să se întâmple ceva. Sunt foarte mulți care nu au nicio altă ieșire de revelion. Așteaptă ieșirea în stradă, spectacolul, focul de artificii. Nu o facem decât pentru cei care nu au posibilitatea să dea nu știu câte sute de lei pe la restaurante. Sunt oameni doriți să iasă”, a precizat primarul Cătălin Flutur care a anunțat că nu va urca pe scenă.

„Am 10-15 ani de când nu am ieșit pe scenă. Oamenii nu vin să mă vadă pe mine. Poate o să iasă alții. oamenii nu vin să mă vadă pe mine”, a mai adăugat liderul administrației locale de la Botoșani.

Spectacolul se va încheia în jurul orei 1.00, iar trecerea în noul an va fi marcată printr-un foc de artificii spectaculos, anunță organizatorii.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la drum! Cum se circulă acum în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:36

Meteorologii au actualizat prognoza meteo, anunțând Cod Galben de ceață până la ora 12:30, pentru județul Botoșani.  Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de me...

Botoșăneanul care a sărbătorit Armata Română la Madrid! (Foto)

astăzi, 10:59

Pe 24 octombrie, Reședința Militară Alcazar din Madrid a fost gazda festivității de celebrare a Zilei Armatei Române, eveniment organizat pentru comemorarea și recunoașterea valoroaselor ...

Ilona la Vocea României: Botoșăneanca nu a întors niciun scaun, dar Chirilă i-a apreciat ”timbrul misterios”! (Foto, Video)

astăzi, 10:00

Ilona Dănilă, expert în comunicare și marketing, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Ilona”. Tudor Chirilă avea cu totul și cu totul altă așteptare de l...