Astă seară: toată lumea iese în stradă!

Astă seară: toată lumea iese în stradă!

Primăria municipiului Botoșani va organiza și în acest an un spectacol de Revelion chiar dacă bugetul alocat este minim, sumă din care sunt plătiți artiștii, se închiriază scena și se achită focul de artificii.

Spectacolul se va organiza în Piața Revoluției din municipiul Botoșani, începând cu ora 20.00, iar autoritățile se așteaptă ca cel puțin 10.000 de botoșăneni să participe la acțiune.

Pe scenă vor urca Paula Seling, Natalia Gordienko, Cornelia Ciobanu, Carmen Cornaci, plus câțiva artiști locali și grupuri de urători.

„Ca în fiecare an, cetățenii așteaptă să se întâmple ceva. Sunt foarte mulți care nu au nicio altă ieșire de revelion. Așteaptă ieșirea în stradă, spectacolul, focul de artificii. Nu o facem decât pentru cei care nu au posibilitatea să dea nu știu câte sute de lei pe la restaurante. Sunt oameni doriți să iasă”, a precizat primarul Cătălin Flutur care a anunțat că nu va urca pe scenă.

„Am 10-15 ani de când nu am ieșit pe scenă. Oamenii nu vin să mă vadă pe mine. Poate o să iasă alții. oamenii nu vin să mă vadă pe mine”, a mai adăugat liderul administrației locale de la Botoșani.

Spectacolul se va încheia în jurul orei 1.00, iar trecerea în noul an va fi marcată printr-un foc de artificii spectaculos, anunță organizatorii.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
16

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
94

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
12

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...