Asistentul de la UPU, răpus de boală la doar 48 de ani, condus pe ultimul drum! (foto, video)

Rudele, prietenii și colegii de la UPU – SMURD Botoșani și-au luat rămas bun de la Valentin Mihalache, duminică la amiază.

Asistentul de la UPU, răpus de boală la doar 48 de ani, condus pe ultimul drum! (foto, video)

Unul dintre cei mai buni asistenți din sistemul de Urgență al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, Valentin Mihalache, a fost condus pe ultimul drum în prezența rudelor, prietenilor, cunoștințelor și colegilor săi de la spital.

A fost un foarte bun profesionist, dar și un excelent coleg. A fost tată, soț, prieten. A luptat cum numai el a știut ca să înfrunte boala nemiloasă. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, asistentul a plecat la cele veșnice la doar 48 de ani.

În semn de apreciere și recunoștință, o Ambulanță și o autospecială SMURD au fost prezente la biserica din Cătămărești-Deal, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus.

În drumul spre cimitir, sirenele Ambulanței și autospecialei au răsunat pentru cel ce a fost Valentin Mihalache.

În 2022, când asistentul și colegii săi au aflat cu ce se confruntă, a fost demarată o amplă campanie de strângere de fonduri. Chiar și FC Botoșani a lansat atunci un apel umanitar pentru strângere de fonduri.

Din nefericire, Valentin a pierdut lupta cu boala.

Serviciile funerare au fost asigurate de Casa Funerară Florariu din Botoșani.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
773

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...