Asistentul de la UPU, răpus de boală la doar 48 de ani, condus pe ultimul drum! (foto, video)

Rudele, prietenii și colegii de la UPU – SMURD Botoșani și-au luat rămas bun de la Valentin Mihalache, duminică la amiază.

Asistentul de la UPU, răpus de boală la doar 48 de ani, condus pe ultimul drum! (foto, video)

Unul dintre cei mai buni asistenți din sistemul de Urgență al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, Valentin Mihalache, a fost condus pe ultimul drum în prezența rudelor, prietenilor, cunoștințelor și colegilor săi de la spital.

A fost un foarte bun profesionist, dar și un excelent coleg. A fost tată, soț, prieten. A luptat cum numai el a știut ca să înfrunte boala nemiloasă. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, asistentul a plecat la cele veșnice la doar 48 de ani.

În semn de apreciere și recunoștință, o Ambulanță și o autospecială SMURD au fost prezente la biserica din Cătămărești-Deal, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus.

În drumul spre cimitir, sirenele Ambulanței și autospecialei au răsunat pentru cel ce a fost Valentin Mihalache.

În 2022, când asistentul și colegii săi au aflat cu ce se confruntă, a fost demarată o amplă campanie de strângere de fonduri. Chiar și FC Botoșani a lansat atunci un apel umanitar pentru strângere de fonduri.

Din nefericire, Valentin a pierdut lupta cu boala.

Serviciile funerare au fost asigurate de Casa Funerară Florariu din Botoșani.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
91

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
623

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
417

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...