Asistentul de la UPU, răpus de boală la doar 48 de ani, condus pe ultimul drum! (foto, video)

Rudele, prietenii și colegii de la UPU – SMURD Botoșani și-au luat rămas bun de la Valentin Mihalache, duminică la amiază.

Asistentul de la UPU, răpus de boală la doar 48 de ani, condus pe ultimul drum! (foto, video)

Unul dintre cei mai buni asistenți din sistemul de Urgență al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, Valentin Mihalache, a fost condus pe ultimul drum în prezența rudelor, prietenilor, cunoștințelor și colegilor săi de la spital.

A fost un foarte bun profesionist, dar și un excelent coleg. A fost tată, soț, prieten. A luptat cum numai el a știut ca să înfrunte boala nemiloasă. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, asistentul a plecat la cele veșnice la doar 48 de ani.

În semn de apreciere și recunoștință, o Ambulanță și o autospecială SMURD au fost prezente la biserica din Cătămărești-Deal, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus.

În drumul spre cimitir, sirenele Ambulanței și autospecialei au răsunat pentru cel ce a fost Valentin Mihalache.

În 2022, când asistentul și colegii săi au aflat cu ce se confruntă, a fost demarată o amplă campanie de strângere de fonduri. Chiar și FC Botoșani a lansat atunci un apel umanitar pentru strângere de fonduri.

Din nefericire, Valentin a pierdut lupta cu boala.

Serviciile funerare au fost asigurate de Casa Funerară Florariu din Botoșani.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
86

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
914

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
284

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...