Asistati social, de meserie scandalagii!

Asistati social, de meserie scandalagii!
Culmea sărăciei in Botoşani! Doi bărbaţi care au apelat la serviciile unui centru de noapte au reşit să "adune", in doar două ore, amenzi în valoare de 2700 de lei.

Scandalul pe fondul consumului de alcool le-a uşurat buzunarele. Este cazul a doi asistaţi social, în vârstă de 40 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, au provocat scandal în mod repetat la Centrul de Noapte din strada Nucului.

În jurul orei 19.00, la sesizarea unei angajate a Centrului, A. Vasile şi C. Marius Constantin au fost conduşi le sediul Poliţiei Comunitare şi sancţionaţi cu amendă în valoare de 500 lei, respectiv 200 lei.

"În numai două ore, contravenienţii au revenit în Centrul de noapte cu acelaşi chef de scandal. Avântul lor, întreţinut de aburii alcoolului, a fost în cele din urmă stopat de o nouă sancţiune, de data aceasta în valoare de 1000 lei pentru fiecare. Cei doi contravenienţi au precizat că nemulţumirile lor se îndreptau asupra altor colegi din Centru, asupra cărora intenţioau să îşi verse nervii", menţionează Ioan Onuţu, directorul executiv al Poliţiei Comunitare Botoşani.  
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
385

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
408

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
244

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...